CyberSec Forum - Webinar

  1. PC-protect

    3. juni kl 09:00 har vi gleden av å invitere til ny runde av CyberSec-Forum – nå på vår digitale arena.

     

    CyberSec-konseptet er rendyrket for konsulentbransjen i Norge. Denne gangen har vi også med oss Microsoft.

Er brukernavn/passord som pålogging snart historie?

Tidligere kunne du stole på mennesker og passordene deres, fordi tilgangen ble definert av fysiske enheter. Etter hvert som teknologien har utviklet seg, har omfanget av identitetsangrep gjort brukernavn og passord til det svake leddet i en organisasjon.

Er FIDO2 løsningen?

FIDO2 (Fast Identify Online) er en ny og revolusjonerende autentiseringsteknologi som vi mener vil forandre hvordan vi logger oss inn på både private og forretningsmessige applikasjoner.

Sammen med Microsoft skal vi fortelle – og vise hva Fido2 teknologien består av, og hvordan den kan benyttes for autentisering både på enheter og på skybaserte tjenester.

Du vil høre fra disse fagekspertene: Kjetil Nordlund fra Microsoft, samt Eivin Peter Hansen og Trygve Daae fra Buypass.

3 grunner til å delta:

  1. Du blir en av de første i Norge til å høre om ny banebrytende teknologi. Dette vil gi deg verdifull kunnskap og innsikt som du kan benytte i din rolle som konsulent og rådgiver.
  2. Dette er et webinar med live-streaming, der du kan snakke direkte med våre fageksperter og få svar på det du opplever som utfordringer i dagens marked.
  3. Ikke bare teori – her du får «hands-on demo».

Tid: 3.juni kl 9 – vi setter av ca 1,5 timer. Foredragene streames live fra Teknologihuset i Oslo (vi vil også være tilgjengelig rett i etterkant av webinaret for 1:1 samtaler via Teams.

Påmelding

Her registrerer du din påmelding til CyberSec Forum 3. juni. Velkommen.