Forside
offentlig-sektor

Sikker elektronisk meldingsutveksling

-  i hele den elektroniske verdikjeden

Offentlig forvaltning

Digitalisering av offentlige tjenester er nøkkelen til modernisering av offentlig sektor. Både privatpersoner og bedrifter forventer å kunne løse oppgaver inn mot offentlig sektor på nett og mobil. Et godt elektronisk tjenestetilbud er derfor en forutsetning for gode relasjoner mellom offentlige virksomheter og deres brukere. Buypass er en viktig partner i dette digitaliseringsløpet.

Utrustet med et smartkort fra Buypass kan de ansatte i en offentlig virksomhet jobbe smartere, raskere og sikrere. Ved å garantere at formkravene for elektronisk kommunikasjon er oppfylt, bidrar vi til at saksbehandlere står på trygg grunn i overgangen fra papirbaserte til elektroniske arbeidsprosesser.

Våre løsninger basert på PKI og digitale sertifikater gir adgang til beskyttet informasjon og mulighet til å signere dokumenter elektronisk med full gyldighet. Vi sikrer de nødvendige komponentene i sikker elektronisk kommunikasjon, som autentisering, uavviselighet, konfidensialitet og integritetsbeskyttelse.

Offentlige virksomheter kan benytte rammeavtale mellom Difi og Buypass for innkjøp av eID-løsninger.

Vårt nettsted benytter informasjonskapsler (cookies). Dette gir oss nyttig informasjon om bruk av vårt nettsted for å kunne forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse. Ved å bruke våre nettsider godtar du bruk av cookies. Les mer om informasjonskapsler