Forside
regnskap

Sikker og enkel tilgang til offentlige tjenester

Regnskap og revisjon

Altinn er en internasjonalt anerkjent suksesshistorie om digitalisering av sentrale offentlige tjenester. Siden 2003 har Buypass gitt brukere et effektivt innloggingsalternativ på høyeste sikkerhetsnivå.

Regnskapsførere og revisorer er storbrukere av Altinn, med daglig behov for tilgang til tjenester fra Skatteetaten og andre offentlige etater og høye krav til sikkerhet.

Med et smartkort fra Buypass får brukerne enkel tilgang til tjenestene, med det høyeste sikkerhetsnivået som tilbys. Dette gir trygghet i forvaltningen av viktige oppgaver på vegne av kunder. For mange brukere er det også viktig å skille privat og jobbrelatert elektronisk ID.

Virksomheter innen regnskap og revisjon kan derfor tilby sine medarbeidere en rendyrket elektronisk ID til profesjonell bruk gjennom Buypass Smartkort.  

Vårt nettsted benytter informasjonskapsler (cookies). Dette gir oss nyttig informasjon om bruk av vårt nettsted for å kunne forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse. Ved å bruke våre nettsider godtar du bruk av cookies. Les mer om informasjonskapsler