Forskjellen mellom Buypass ID på smartkort og Buypass ID i mobil | Buypass AS
hjelp

Forskjellen mellom Buypass ID på smartkort og Buypass ID i mobil

Buypass ID på smartkort

Smartkortet inneholder din elektroniske ID på sikkerhetsnivå 4. Du bruker smartkortet og PIN-kode (4 siffer) for å logge deg inn på offentlige og private tjenester.

Buypass ID i mobil

Buypass ID i mobil er en mobilapp. Du bruker appen og en PIN-kode for å få tilgang til sikkerhetsnivå 4 som du kan bruke for å logge inn på offentlige og private tjenester.