Blokkert eller glemt PIN-kode

For å avblokkere PIN-koden, trenger du en PUK-kode (8 siffer). Denne mottok du sammen med PIN-koden. Mangler du den kan du bestille ny PUK-kode til Buypass smartkort her.

Hvordan du avblokkerer PIN-kode på, avhenger av hvordan du fikk kortet:

• Privat
    1. Sett smartkortet i kortleseren

2. Gå til Buypass minibank > Avblokkere PIN-kode

3. Tast inn PUK-koden (8 siffer) fra PIN/PUK-kode brevet du har mottatt

4. Angi ny PIN-kode

5. Trykk Bekreft
  • Bruker Helsenett sammen med NetID
    1. Sett smartkortet i kortleseren

2. Gå på Start-menyen på jobbmaskinen din, velg Alle programmer

3. Velg mappen NetID

4. Start programmet Administrasjon

5. Trykk på navnet ditt helt øverst og velg Lås opp sikkerthetskoden

6. Velg Lås opp med opplåsningskoden

7. Tast inn PUK-kode og angi ny PIN-kode
  • Bruker Helsenett sammen med Buypass Access

7. Velg Lås opp med opplåsningskode

8. Tast PUK-kode og angi ny PIN-kode