Forside

ETSI 102 042

Buypass er sertifisert i henhold til ETSI TS 102 042-standarden for utstedere av elektroniske sertifikater. Dette er en europeisk sertifisering på høyeste nivå, basert på EU-direktiver som e-signaturdirektivet, samt et sett av internasjonale standarder.

Sertifiseringsprosessen innebærer blant annet kvalifisering av krypteringsmekanismene som benyttes, og at utstederen har etablert prosedyrer og gjennomført nødvendige tiltak for å redusere sårbarhet og risiko. Videre kvalifiseres kritiske områder innenfor produksjon, utstedelse og administrasjon av elektronisk ID, som systemets sikkerhetsnivå, håndtering av personvern, tilgjengelighet, konfidensialitet og prosessintegritet.

European Telecommunications Standards Institute (ETSI) utvikler globale standarder for informasjons- og kommunikasjonsteknologi, og er offentlig anerkjent av EU som en europeisk standardiseringsinstitusjon. Instituttet har 700 medlemsvirksomheter i 62 land.Sertifiseringen er godkjent av alle de store leverandørene av nettlesere og operativsystem, som for eksempel Microsoft, Apple, Google, Opera, og Mozilla, for inkludering av våre rotsertifikater. Dette gir Buypass status som rot-CA – høyeste tillit på Internett. 

Download Certificate of Registration - Management System for Certification Authorities: ETS018

Vårt nettsted benytter informasjonskapsler (cookies). Dette gir oss nyttig informasjon om bruk av vårt nettsted for å kunne forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse. Ved å bruke våre nettsider godtar du bruk av cookies. Les mer om informasjonskapsler