Forside

Nyheter fra Buypass

Nyheter fra Buypass

 • Solid vekst for Buypass

  Økt omsetning, godt årsresultat, nyvinninger og ferske sertifiseringer gir forutsetninger for videre vekst.

 • Enklere tilgang til skattemeldingen 4. april

  Buypass venter stor vekst for innlogging med mobilen når skattemeldingen legges ut i neste uke. Buypass ID i mobil er uavhengig av bankforbindelse, mobiloperatør, SIM-brikke og gir mulighet for pålogging med fingeravtrykk uten passord eller kode. Publikum får dermed tryggere, raskere og enklere tilgang til offentlige tjenester.

 • Aztek og Buypass inngår samarbeidsavtale

  Aztek skal levere SSL-sertifikater og 2-faktor autentiseringsløsninger fra Buypass, spesielt rettet mot skytjenester. Den teknologiske utviklingen og digitaliseringen av de fleste tjenester i samfunnet stiller stadig høyere sikkerhetskrav, og mange er på vei inn i skyen. – Her blir Buypass sine norskutviklede sikkerhetsløsninger, og Azteks ekspertise på å flytte virksomheter over i skyen en sterk løsning, sier daglig leder i Aztek, Anders Thulin Røkke.

 • Mobil ID fra Buypass på plass i ID-porten

  Buypass lanserer Buypass ID i mobil for pålogging og signering i offentlige tjenester. Buypass ID i mobil gir på lik linje med Buypass ID på smartkort, enkel tilgang til alle offentlige tjenester gjennom ID-porten, inkludert helseopplysninger, selvangivelse og andre statlige og kommunale nettjenester.

 • Norske nettbutikker må gjøre handleturen tryggere

  Stadig flere nordmenn handler julegavene på nett, men norske nettbutikker kan med enkle grep gjøre handelen tryggere. Stikkordet er SSL-sertifikat. Vi skulle ønske at flere norske nettbutikker var flinkere på dette området, sier Mads Henriksveen hos Buypass – I løpet av 2017 vil både Google Chrome og Mozilla iverksette tydeligere merking av nettsider som ikke bruker SSL-sertifikat for å sikrer dialog med kunden gjennom hele nettstedet.

Vårt nettsted benytter informasjonskapsler (cookies). Dette gir oss nyttig informasjon om bruk av vårt nettsted for å kunne forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse. Ved å bruke våre nettsider godtar du bruk av cookies. Les mer om informasjonskapsler