Forside

Nyheter fra Buypass

Nyheter fra Buypass

 • Sikkerhetstabbe kan stoppe trafikken til flere hundre nettsteder

  En tabbe av en ledende sikkerhetsleverandør fører til at mange selskaper mister sikker identifisering av nettsidene sine. Dette vil stoppe trafikken til en rekke nettsteder allerede denne måneden. Uten tiltak kan de økonomiske konsekvensene bli omfattende.

 • Lars Thore Hertzenberg i AFK

  Bedre brukeropplevelse hos tannlegen

  Smartkort gir tannhelsetjenesten i Akershus Fylkeskommune bedre arbeidsverktøy og skjerpet sikkerhet. Tiltaket frigjør mye tid som kan brukes til pasientbehandling, forteller Lars Tore Hertzenberg, system og sikkerhetsansvarlig hos Akershus Fylkeskommune

 • Nordmenns viktigste krav til nettbutikkene

  - Nå som en av to skal gjøre julehandelen på nett, blir desember spesielt viktig for nettbutikkene. Kundene forventer topp sikkerhet, sier kommunikasjonsdirektør i Buypass, Janne Syversen.

 • Slipper passord i Innlandet

  Ikomm var først i Norge til å fjerne passordet for ansatte i kommunal helsetjeneste. I Ringebu, Øyer, Lillehammer og Gausdal er sikkerheten skjerpet og tid til pasientbehandling frigjort.

 • passord1

  Bli kvitt passordet!

  Nye passordregler gjør vondt verre. En kartlegging viser at svært mange kommuner gjør arbeidsdagen unødvendig tungvint for sine ansatte.

Vårt nettsted benytter informasjonskapsler (cookies). Dette gir oss nyttig informasjon om bruk av vårt nettsted for å kunne forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse. Ved å bruke våre nettsider godtar du bruk av cookies. Les mer om informasjonskapsler