Forside

Nyheter fra Buypass

Nyheter fra Buypass

  • Mobil ID fra Buypass på plass i ID-porten

    Buypass lanserer Buypass ID i mobil for pålogging og signering i offentlige tjenester. Buypass ID i mobil gir på lik linje med Buypass ID på smartkort, enkel tilgang til alle offentlige tjenester gjennom ID-porten, inkludert helseopplysninger, selvangivelse og andre statlige og kommunale nettjenester.

  • Norske nettbutikker må gjøre handleturen tryggere

    Stadig flere nordmenn handler julegavene på nett, men norske nettbutikker kan med enkle grep gjøre handelen tryggere. Stikkordet er SSL-sertifikat. Vi skulle ønske at flere norske nettbutikker var flinkere på dette området, sier Mads Henriksveen hos Buypass – I løpet av 2017 vil både Google Chrome og Mozilla iverksette tydeligere merking av nettsider som ikke bruker SSL-sertifikat for å sikrer dialog med kunden gjennom hele nettstedet.

  • Buypass og Dulram partner opp

    Samarbeidsavtalen innebærer at Dulram skal levere totalløsninger innen elektronisk identifikasjon basert på flere av Buypass løsninger. Fokus er på sikkerhet og brukervennlighet, med kommunal sektor som en spesielt viktig kundegruppe.

Vårt nettsted benytter informasjonskapsler (cookies). Dette gir oss nyttig informasjon om bruk av vårt nettsted for å kunne forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse. Ved å bruke våre nettsider godtar du bruk av cookies. Les mer om informasjonskapsler