Forside

Våre Partnere

Våre Partnere

 • aztek

  Aztek AS

  Aztek AS leverer skytjenester innenfor alle leveransemodeller (public, private og hybrid cloud). Partnerskap med Citrix, Microsoft og CA Technologies sikrer at våre kunder får gode løsninger og unik tilgang til ressurser og kompetanse.

  Flere av våre kunder har flyttet sin IT enten helt eller delvis ut i «skyen». Resultatet er mer effektive løsninger som krever mindre vedlikehold. For en virksomhet betyr dette frigjøring av ressurser og muligheten til å fokusere mer på kjernevirksomhet.

  Skytjenester kan fremdeles virke fjernt for mange virksomheter. Veien dit kan virke lang, komplisert og kostbar. Etablerte rutiner og gamle vaner kan gjøre valget enkelt når man må velge mellom det «kjente og trygge» og «det nye og fornuftige». Aztek sine konsulenter forstår den menneskelige faktoren i IT-verden, og er opptatt av å kunne tilby det som er riktig løsning for kunden, på en best mulig måte.

  Samarbeidet med Buypass innebærer at Aztek kan levere Buypass SSL-sertifikater og 2-faktor autentiseringsløsninger til sine kunder. 2-faktor autentifiseringsløsningen Buypass Code, er en skybasert tjeneste med engangskode på mobil. Aztek blir også SSL/TLS-forhandler fra Buypass, som er Norges eneste sertifiserte produsent av disse sertifikatene.

  Besøk Aztek på nett
 • dulram

  Dulram AS

  Dulram AS er en IT leverandør med fokus på sikkerhet, basert i Drammen. Selskapet  jobber primært mot offentlig sektor og mot «IT bevisste» private bedrifter på Østlandet. Dulram består av 25 høyt sertifiserte og kompetente IT medarbeidere, med fokus på integritet og eierskap til sine kunders data. Selskapet jobber tett med de største produsentene innen IT sikkerhet, og har mottatt flere priser for sin dedikasjon og kompetanse innen fagområdet. Samarbeidsavtalen med Buypass innebærer at Dulram skal levere totalløsninger innen elektronisk identifikasjon basert på Buypass sine løsninger.

  Besøk Dulram på nett
 • Evry

  Evry AS

  Evry tilbyr en totalleveranse av tjenester knyttet til sikring av WEB-tjenester med SSL-sertifikater.

  • Rådgivning og veiledning ved valg av type sertifikat
  • Bestilling av SSL-sertifikater
  • Innhente opplysninger om firma, kontaktperson og domener
  • Generere CSR (Certificate Signing Request)
  • Installere sertifikat og nøkkel på server
  • Testing og verifikasjon av installert sertifikat
  • Tett oppfølging og varsling ved fornying av sertifikat
  Bestill SSL-sertifikater fra Evry - NY TEKST
 • Atea

  Atea AS

  Atea er Norge, Norden og Baltikums ledende samt Europas andre største leverandør av IT infrastruktur.
  Ateas kjernetilbud er å skape forretningsmessig verdi for sine kunder, i kombinasjonen mellom en global teknologinnsikt og lokal forretningsforståelse. Deres strategiske partnerskap med markedets viktigste internasjonale teknologileverandører gjør at de tidlig kan tilby teknologiske løsninger der dette gir verdi for kundene. Først når teknologien utnyttes i en ramme hvor organisasjonen og menneskene virkelig har forståelse for de teknologiske mulighetene, skapes reell, ny forretningsverdi.

  Bestill SSL-sertifikater fra Atea AS
 • move

  Move AS

  Move AS er en av Norges ledende kompetanseleverandører innen IT-infrastruktur og tilbyr design, implementering, driftstøtte og vedlikehold samt kostnadseffektive leveranser av IT-løsninger til offentlige og private virksomheter.

  Basert på unik spisskompetanse løser Move komplekse problemstillinger relatert til kundenes driftskritiske IT-løsninger.

  Bestill SSL-sertifikater fra Move AS
 • unoit

  UNO IT

  UNO IT tilbyr gode IT-løsninger og drift av høy kvalitet til små og mellomstore private virksomheter i Steinkjer og omegn. Vår bedrift ble stiftet i 2007 og startet med en ansatt på Steinkjer. I dag, 2010, er vi 4 ansatte med kontor på hendholdsvis Steinkjer og Snåsa.  Kundene er blant annet arkitekter, ingeniører, helsevesen, regnskapskontor, revisorer og butikker.

  Bestill SSL-sertifikater fra UNO IT
 • Alusoft - Logo

  Alusoft AS

  Alusoft tilbyr en rekke tjenester tilknyttet web, publisering, SSL og serverdrift.

  Alusoft kan hjelpe deg med:

  • Veiledning og rådgivning ved kjøp av SSL-sertifikat 
  • Bestilling av SSL-sertifikater 
  • Hjelp med og generere CSR 
  • Installering av SSL-sertifikat
  Bestill SSL-sertifikater fra Alusoft AS
 • vika

  Vika AS

  Vika er totalleverandør av IT-tjenester og maskinvare for bedriftsmarkedet.

  Vika har i løpet av årene markert seg i markedet som en trygg leverandør av skreddersydde løsninger for små og store bedrifter, i alle typer segmenter. Vika har inngått samarbeid med Dell og blitt en av et fåtall sertifiserte Dell Enterprise Partnere i Norge. Dette gjør det mulig for bedrifter å få lokal hjelp, råd og veiledning på alt fra enkle IT-løsninger til avanserte virtualiserings- og datalagringsløsninger.

  Som partner med Norsk Helsenett kan Vika tilby utvidet drift av IT-løsninger for alle typer helseforetak. Vi har bred erfaring med de fleste journalsystemer og tilleggsprogramvare som benyttes i helseforetak i dag.

  Bestill SSL-sertifikater fra Vika AS
 • escio

  Escio AS

  Escio AS er et IT-selskap delvis eid av ansatte og Sulland Gruppen som majoritetseier - og er en leverandør av internett-baserte administrasjonsløsninger, med hovedfokus på verktøy som forenkler oppdatering av innhold på nettsteder. Spinoff-produkter er verktøy for å gjennomføre spørreundersøkelser på internett, samt en rekke andre ekstramoduler til EasyPublish CMS.

  Bestill SSL-sertifikater fra Escio AS

Vårt nettsted benytter informasjonskapsler (cookies). Dette gir oss nyttig informasjon om bruk av vårt nettsted for å kunne forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse. Ved å bruke våre nettsider godtar du bruk av cookies. Les mer om informasjonskapsler