Forside

Våre Partnere

Våre Partnere

 • technet

  Technet Consulting AS

  «Ved hjelp av spisskompetanse og de riktige teknologiene setter vi sammen smarte
  IT-løsninger som gir gode brukeropplevelser og er verdiskapende for kunden»

  Technet tilbyr bred kompetanse innenfor konsulenttjenester, løsningsarkitektur, driftsbistand, responstidsavtaler, sikkerhet og IT infrastruktur generelt, innføring av ITIL prosesser, prosjektledelse og overordnet strategisk IT rådgivning. Selskapet kan også fungere som en nøytral rådgiver ved anskaffelser, og ved behov for vurdering og kvalitetssikring av IT-leveranser.

  Med utgangspunkt i standardverktøy og produkter fra Microsoft, Citrix og VMware skreddersyr og optimaliserer Technet løsninger for den enkelte kundes behov

  Høyt sertifiserte konsulenter innenfor de tekniske fagområdene; Microsoft, Citrix, VMware og Veeam, i tillegg til konsulenter som er ITIL, Prince 2 og TOGAF sertifiserte.


   

  Besøk Technet Consulting på nett
 • dulram

  Dulram AS

  Dulram AS er en IT leverandør med fokus på sikkerhet, basert i Drammen. Selskapet  jobber primært mot offentlig sektor og mot «IT bevisste» private bedrifter på Østlandet. Dulram består av 25 høyt sertifiserte og kompetente IT medarbeidere, med fokus på integritet og eierskap til sine kunders data. Selskapet jobber tett med de største produsentene innen IT sikkerhet, og har mottatt flere priser for sin dedikasjon og kompetanse innen fagområdet. Samarbeidsavtalen med Buypass innebærer at Dulram skal levere totalløsninger innen elektronisk identifikasjon basert på Buypass sine løsninger.

  Besøk Dulram på nett
 • comtech_partner

  Comtech AS

  Comtech basert i Larvik og ble etablert i 1995. Vi er eksperter på IT-Drift og håndterer alt fra Servermaskinvaren og opp til drift av dine fagapplikasjoner. Du kan sette ut alt av IT-Drift eller bruke oss som en samarbeidspartner til din IT-Avdeling.

  Våre fokusområder er:

  • IT-Drift for kunder som har egne servere eller IT-avdeling
  • ASP for kunder som setter ut deler eller hele serverdriften
  • Hosting av Websider, Servere, Mail, SSL, Domener
  • IT-Sikkerhet
  • Backupløsninger
  • Office 365
  • WIFI-løsninger
  • Andre skytjenester

  Våre produkter og leveranser har fokus på å gjøre det enkelt for våre kunder. Hos Comtech er alltid kunden i fokus!

  Besøk Comtech AS på nett
 • logo

  Netsecurity AS

  Netsecurity AS er et norsk selskap etablert i 2009, eid av Agder Energi Venture og ansatte. Vi er fokuserte og jobber kun med det vi er best på, sikkerhet og nettverk. Netsecurity er en uavhengig leverandør og velger derfor de beste løsningene for våre kunder. Vi har kunder i hele landet innen offentlig sektor, som kommuner og kommunesamarbeider, samt mellomstore og større virksomheter i ulike bransjer i private sektor. Fellesnevneren for våre kunder er at deres nettverk eller sikkerhet er viktig for deres virksomhet. Netsecurity har egne kontorer i Oslo, Bergen, Kristiansand, Grimstad og Stavanger.

  Besøk Netsecurity AS på nett
 • Evry

  Evry AS

  Evry tilbyr en totalleveranse av tjenester knyttet til sikring av WEB-tjenester med SSL-sertifikater.

  • Rådgivning og veiledning ved valg av type sertifikat
  • Bestilling av SSL-sertifikater
  • Innhente opplysninger om firma, kontaktperson og domener
  • Generere CSR (Certificate Signing Request)
  • Installere sertifikat og nøkkel på server
  • Testing og verifikasjon av installert sertifikat
  • Tett oppfølging og varsling ved fornying av sertifikat
  Bestill SSL-sertifikater fra Evry - NY TEKST
 • Atea

  Atea AS

  Atea er Norge, Norden og Baltikums ledende samt Europas andre største leverandør av IT infrastruktur.
  Ateas kjernetilbud er å skape forretningsmessig verdi for sine kunder, i kombinasjonen mellom en global teknologinnsikt og lokal forretningsforståelse. Deres strategiske partnerskap med markedets viktigste internasjonale teknologileverandører gjør at de tidlig kan tilby teknologiske løsninger der dette gir verdi for kundene. Først når teknologien utnyttes i en ramme hvor organisasjonen og menneskene virkelig har forståelse for de teknologiske mulighetene, skapes reell, ny forretningsverdi.

  Bestill SSL-sertifikater fra Atea AS
 • CP-logo

  CentPro AS

  Stabile IT-miljøer kommer ikke av seg selv. 

  Med mennesket i fokus ønsker vi gjennom åpenhet, erfaring og riktig kompetanse å skape trygghet hos kunden. 

  CentPro AS ble etablert i februar 2014 og vi leverer utelukkende tjenester og varer innen IT. CentPro har en god økonomi og vi har høyeste kredittrating. Grunntanken bak CentPro er å være en IT-partner som setter kunden og kompetansen i fokus. Som kunde av CentPro skal du oppleve en besparende og effektiv handel som frigir ressurser til din egen kjernevirksomhet.

  CentPro leverer konsulenttjenester innen test og infrastruktur til større kunder og aktører i Norge, oftest innen prosjekt og migreringer. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi levere det meste innen IT kompetanse. CentPro leverer også intranett- og webløsninger.

  CentPro Management Services leverer drift, support og overvåkingstjenester til små og store kunder.

  Besøk CentPro AS på nett
 • aztek

  Aztek AS

  Aztek AS leverer skytjenester innenfor alle leveransemodeller (public, private og hybrid cloud). Partnerskap med Citrix, Microsoft og CA Technologies sikrer at våre kunder får gode løsninger og unik tilgang til ressurser og kompetanse.

  Flere av våre kunder har flyttet sin IT enten helt eller delvis ut i «skyen». Resultatet er mer effektive løsninger som krever mindre vedlikehold. For en virksomhet betyr dette frigjøring av ressurser og muligheten til å fokusere mer på kjernevirksomhet.

  Skytjenester kan fremdeles virke fjernt for mange virksomheter. Veien dit kan virke lang, komplisert og kostbar. Etablerte rutiner og gamle vaner kan gjøre valget enkelt når man må velge mellom det «kjente og trygge» og «det nye og fornuftige». Aztek sine konsulenter forstår den menneskelige faktoren i IT-verden, og er opptatt av å kunne tilby det som er riktig løsning for kunden, på en best mulig måte.

  Samarbeidet med Buypass innebærer at Aztek kan levere Buypass SSL-sertifikater og 2-faktor autentiseringsløsninger til sine kunder. 2-faktor autentifiseringsløsningen Buypass Code, er en skybasert tjeneste med engangskode på mobil. Aztek blir også SSL/TLS-forhandler fra Buypass, som er Norges eneste sertifiserte produsent av disse sertifikatene.

  Besøk Aztek på nett
 • move

  Move AS

  Move AS er en av Norges ledende kompetanseleverandører innen IT-infrastruktur og tilbyr design, implementering, driftstøtte og vedlikehold samt kostnadseffektive leveranser av IT-løsninger til offentlige og private virksomheter.

  Basert på unik spisskompetanse løser Move komplekse problemstillinger relatert til kundenes driftskritiske IT-løsninger.

  Bestill SSL-sertifikater fra Move AS
 • unoit

  UNO IT

  UNO IT tilbyr gode IT-løsninger og drift av høy kvalitet til små og mellomstore private virksomheter i Steinkjer og omegn. Vår bedrift ble stiftet i 2007 og startet med en ansatt på Steinkjer. I dag, 2010, er vi 4 ansatte med kontor på hendholdsvis Steinkjer og Snåsa.  Kundene er blant annet arkitekter, ingeniører, helsevesen, regnskapskontor, revisorer og butikker.

  Bestill SSL-sertifikater fra UNO IT

Vårt nettsted benytter informasjonskapsler (cookies). Dette gir oss nyttig informasjon om bruk av vårt nettsted for å kunne forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse. Ved å bruke våre nettsider godtar du bruk av cookies. Les mer om informasjonskapsler