Forside

Selskapsinformasjon

Buypass AS er en ledende leverandør av brukervennlige og sikre løsninger for elektronisk identifikasjon, elektronisk signatur og betaling. Vi tilbyr en komplett portefølje av tjenester for identifisering og kryptering av informasjon gjennom hele den elektroniske verdikjeden. Buypass er også Norges eneste utsteder av internasjonalt godkjente SSL-sertifikater.

Buypass ble etablert i 2001, og har siden starten satset tungt på å bygge opp et unikt kompetansemiljø for utvikling av brukervennlige sikkerhetsløsninger som tilfredstiller markedet og myndighetenes strengeste sikkerhetskrav. Buypass leverer løsninger til bruk både i forbrukermarkedet, private bedrifter og offentlige virksomheter.

Pr. oktober 2016 er vi 78 fast ansatte, samt et varierende antall innleide/engasjerte fordelt på vårt hovedkontor i Oslo og avdelingskontor på Gjøvik.

Buypass er registrert hos Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) (tidligere Post og teletilsynet) som utsteder av kvalifisert ID i henhold til Lov om elektronisk signatur og er deklarert i henhold til Selvdeklarasjonsforskriften og Kravspesifikasjon for PKI i offentlig sektor. Selskapet har også konsesjon fra Finansdepartementet som e-pengeforetak i henhold til Finansieringsvirksomhetsloven.

 

 

Vårt nettsted benytter informasjonskapsler (cookies). Dette gir oss nyttig informasjon om bruk av vårt nettsted for å kunne forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse. Ved å bruke våre nettsider godtar du bruk av cookies. Les mer om informasjonskapsler