Forside

Referanser

Referanser

 • eika_logo_Stor

  Eika Gruppen

  Trygghet for våre kunder med SSL-sertifikat fra Buypass

  Eika Gruppen eies av 75 lokalbanker i Norge. Gruppen leverer en komplett plattform for bankinfrastruktur, inkludert IT og betalingsformidling, samt et bredt spekter av finansprodukter.

  Bank-/finanssektoren er av natur en utsatt sektor, og tillit hos kundene er ekstremt viktig. Eika Gruppen har valgt å sikre alle sine banker og nettbanker med SSL-sertifikater fra Buypass. Ved bruk av EV SSL-sertifikater som gir grønn adresselinje sørger Eika Gruppen for å gi kundene et tydelig signal allerede ved inngangen til bankenes nettsider på at de har kommet til riktig sted, og at informasjon kunden registrerer hos banken er kryptert. Muligheten for å kombinere multidomene-sertifikat og Wildcard har gitt Eika Gruppen en kosteffektiv og fleksibel løsning. Flere hoveddomener og et ubegrenset antall underdomener samles i ett SSL-sertifikat, og forenkler forvaltningen.

  "For Eika Gruppen, en av Norges ledende bankkonstellasjoner, handler alt om trygghet og sikkerhet for våre kunder. Det er en stor fordel at Buypass er en totalleverandør av SSL-sertifikater med gode administrasjonsmuligheter. Når vi kan samle et nesten ubegrenset antall hoved- og underdomener i ett sertifikat gjør det jobben med å forvalte og fornye på tvers av mange tjenester og nettsteder veldig mye enklere for oss."

  Thorbjørn Danielsen, Leder IT Drift, Eika Gruppen AS

   

  Besøk Eika-gruppen på nett
 • NAV

  NAV

  Overgangen fra papirbasert til elektronisk meldingsutveksling gir store gevinster for NAV . Legekontorer, apoteker og poliklinikker dropper papiret og kommuniserer elektronisk med etaten. Buypass sørger for sikker identifikasjon og signering, som er en forutsetning for sikker elektronisk meldingsflyt.

  ”Vi oppnår store besparelser ved overgangen til sikker elektronisk kommunikasjon. Både direkte gjennom reduserte kostnader, samt indirekte gjennom mer effektive arbeidsprosesser og miljømessige besparelser gjennom redusert papirforbruk,”

  Øyvind Gjørven, seniorrådgiver i avdeling for system og prosjekt i NAV

   

  Last ned Case Study
 • gassco

  Gassco

  Sikker gasstransport fra den norske kontinentalsokkelen. 

  Med ansvar for transport av all gass fra den norske kontinentalsokkelen følger forpliktelser og behov for sikring av lokasjoner og data.Buypass har sammen med EVRY levert løsningen som skal gi Gassco trygghet for at ingen uvedkommende får innpass i deres virksomhet, verken fysisk eller elektronisk. Den valgte løsningen er Buypass Access Solutions med smartkort for enkel tilgang og utveksling av informasjon. 

  "Målet med løsningen er å fjerne passordjungelen, og la brukeren forholde seg til sitt Smartkort og sin pin-kode for å identifisere seg. Kortet skal identifisere brukeren på en sikker måte, og gi tilgang til de systemene han eller hun trenger,”

  Steffen Staalesen, Principal Engineer, Product Management IT i Gassco. 

  Besøk Gassco på nett
 • NSM-logo

  Nasjonal sikkerhetsmyndighet

  Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) er Norges ekspertorgan for informasjons- og objektsikkerhet, og er det nasjonale fagmiljøet for IKT-sikkerhet. Direktoratet er nasjonal varslings- og koordineringsinstans for alvorlige dataangrep og andre IKT-sikkerhetshendelser.

  NSM benytter SSL-sertifikat fra Buypass, og har også ved flere anledninger anbefalt andre virksomheter å velge SSL-sertifikater fra Norges eneste sertifiserte utsteder; Buypass.

  Besøk NSM på nett
 • ikomm-150px

  Interkommunalt samarbeid

  Kommunene Lillehammer, Øyer, Gausdal og Ringebu er først i landet til å tilby sikker og effektiv pasientinformasjon på tvers av kommunegrensene. Løsningen er levert av Ikomm, og benytter Buypass Access Solution for å sikre informasjonsutveksling på tvers av kommunene.

  "Kommunenes ansatte bruker nå smartkort for å få tilgang til nødvendige pasientsystemer. Når de går videre til neste pasient eller oppgave tar de kortet med seg, noe som sørger for automatisk avlogging på arbeidsstasjonen man forlater."

  Kjetil Nordbye, prosjektdirektør i Ikomm


  Last ned casestudy
 • NorskTipping_2013

  Norsk Tipping

  Ansvarlig spill, fra A til Å

  Sammen med Norsk Tipping har Buypass utviklet en av verdens ledende ID- og betalingsløsninger som grunnlag for ansvarlig spillvirksomhet. Identifisering er nøkkelordet og personifisering er fremtiden.

  Med en sikker og fleksibel ID- og betalingsløsning i bunnen har Norsk Tipping kunnet lansere nye tjenester og spill uten å la seg begrense av systemet. 

  "At vi har mulighet til trygt å identifisere hvem som spiller, gir både kundene og oss mange fordeler. Muligheter for innsikt og innovasjon er én ting, men vel så viktig er trygghet og forebygging for våre kunder. Buypass har hele tiden levert sikre og fremtidsrettede tjenester, noe vi utnytter for å kunne tilby gode spillopplevelser både i dag og i fremtiden."


  Christopher O’Connell, fagsjef for ID og betaling i Norsk Tipping

   

  Last ned Case Study
 • oslo_byvaapen_ramme

  Oslo Legevakt

  Legevakten var først ute med fullskala utnyttelse av smartkortløsning fra Buypass. Løsningen har bidratt til å redusere ventetiden for pasientene, gjennom å stoppe tidstyvene og bedre arbeidsflyten for de ansatte.

  Legevakten hadde behov for et system hvor brukerne kunne logge seg inn i fagsystemene ved arbeidsøktens begynnelse, og deretter ha mulighet til å “ta med seg” denne påloggingssesjonen fra rom til rom uten
  behov for ny pålogging hver gang. Løsningen er basert på Buypass Access Solution, med smartkort med elektronisk ID. Kortet kan benyttes både for visuell identifisering og adgangskontroll, sikker pålogging til legevaktens nettverk samt elektronisk signering og kryptering av data.

  Last ned Case Study

Vårt nettsted benytter informasjonskapsler (cookies). Dette gir oss nyttig informasjon om bruk av vårt nettsted for å kunne forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse. Ved å bruke våre nettsider godtar du bruk av cookies. Les mer om informasjonskapsler