Om selskapet

Jobbe hos oss?

I Buypass gjør vi en forskjell. Hver eneste dag. Vi arbeider for en trygg digital hverdag. Her får du engasjerte kollegaer som er stolte over jobben de utfører og verdiene de tilfører. Vi har et godt arbeidsmiljø og en uformell tone. Bli med?

Vi er med på å digitalisere prosesser i både privat og offentlig sektor, og sikrer kritisk infrastruktur. Sammen med andre toneangivende aktører, er vi blant annet med på å forebygge kriminalitet på nett.

Vi søker...

 • Inhouse Apputvikler

  Arbeidssted Oslo | Søknadsfrist: snarest | Fast

  Buypass søker etter en dyktig iOS mobilapputvikler! Brenner du for iOS og søker et bredt ansvar innenfor utviklingsprosessen? Ønsker du å bevege deg fra en konsulentrolle til mer forutsigbare rammer? Da oppfordrer vi deg til å lese mer om denne muligheten. 

  Se fullstendig utlysning samt kontaktinformasjon på finn.no

 • Teamleder Frontend

  Arbeidssted Oslo | Søknadsfrist: snarest | Fast

  Er du vår nye leder av frontend-teamet?

  Nå har du muligheten til å bli en del av et hyggelig, uformelt og innovativt miljø med engasjerte fagspesialister. Vi heier på deg som har nye tanker og løsninger – hos oss er det kort vei fra idé til handling! Du vil få en todelt rolle som senior systemutvikler og team lead/scrum-master for vårt dyktige frontend-team. Stillingen rapporterer til utviklingssjef. Hos Buypass er teamledere en del av utviklingsteamet og er uten personalansvar. Vi tilbyr også en meget god pensjonsordning og er opptatt av god balanse mellom jobb og fritid.

  Se fullstendig utlysning samt kontaktinformasjon på finn.no

Finner du ikke drømmejobben utlyst her, men mener at du har riktige kvalifikasjoner og ønsker å jobbe hos oss, er du selvfølgelig også velkommen til å kontakte oss.

En utviklers hverdag

Få et innblikk i hvordan en av våre systemutviklere opplever å jobbe i Buypass. "Jobben min inkluderer stikkord som; mobil, digital-tv, backend, api'er, databaser, byggesystemer og ci. Hverdagen blir ikke den samme uten Visual Studio Code, Intellij IDEA - og mekanisk tastatur!" Les intervjuet

P1010636

En utvikler, en salgssjef og en produktsjef

Hvordan opplever de livet i Buypass egentlig? Lytt til historiene i vår Podcast.

Samarbeide med studenter fra NTNU Gjøvik

Hvert år lar vi studenter bryne seg på aktuelle problemstillinger innen fagfeltet informasjonssikkerhet. Vi tilrettelegger for både Master- og Bacheloroppgaver, med tett oppfølging fra våre fagansvarlige.

Se video fra to studentoppgaver 2019:
ID-verifisering på nett  |  Lotto via Google Home

id-verifisering

Kontakt oss gjerne

Lyst til å jobbe hos oss, eller har andre spørsmål? Send oss en melding.