Gå rett til innhold

DevOps Ingeniør til Buypass i Oslo eller Gjøvik

Buypass ekspanderer og trenger nå å styrke sitt DevOps-team. Du vil få muligheten til å jobbe med høyvolums - transaksjons og ID løsninger i et superhyggelig og sosialt miljø!

Buypass ble etablert i 2001, og utgjør i dag et unikt kompetansemiljø for utvikling av brukervennlige løsninger som tilfredsstiller markedet og myndighetenes strengeste sikkerhetskrav. 
Som leverandør av elektroniske ID-løsninger og betaling, sørger vi for en tryggere og enklere digital hverdag både for enkeltpersoner og virksomheter. Buypass er Norges eneste utsteder av internasjonalt godkjente SSL-sertifikater.

Din hverdag i Buypass:
Som DevOps i Buypass vil du være et bindeledd mellom utvikling og drift samt sikre gode driftsegenskaper.
Etablere automatiske løsninger for å sikre høy leveringsevne og samtidig oppnå høy kvalitet. 
Du vil bli del av et team som har et vidt spekter av oppgaver og ansvarsområder, der samarbeid og team utførelse står sentralt. Buypass har tre store tjenesteområder innenfor spill, frivillighet og tillitstjenester. Samtidig som du sammen med teamet sikrer gode driftsegenskaper for alle systemer med IT sikkerhet tankegang i alt som utføres. Teamet er fordelt på Gjøvik og Oslo.

Hvilke kvalifikasjoner bør du ha:
Vi ser for oss at du har bakgrunn og erfaring som DevOps med en god forståelse for CI/CD verktøy som GitLab og Jenkins. Teknologier som Linux, kubernetes, Docker, Helm, Terraform, Ansible og Traefik. Logging, monitorering, metrikker, og varsling (Elastic, Prometheus, Grafana, OpsGenie og AppBeat)

Hvilket ansvar får du hos Buypass
Som vår nye DevOps får du ansvar for å bygge, vedlikeholde og drifte Buypass sine Plattform tjenester i egne datasentre og i Public Cloud. Du er en/ei som er oppdatert på relevante metoder for kontinuerlig leveranse. Kan etablere nye verktøy for å støtte CD helt ut i produksjon sammen med Release Manager.

Hvilke egenskaper ser vi etter:
Som person er du strukturert, er løsningsorientert, kvalitetsbevisst og har bred kundeforståelse.
Du lærer raskt ny teknologi, er selvgående og står på når det trengs. Har et ønske om og/eller erfaring med å jobbe i grenseland mellom utvikling og drift. 
Du har utvikling eller IT utdannelse, og ønske om å jobbe på et bredt felt, med fokus på understøttende plattform tjenester. 

Hva kan Buypass tilby:
En arbeidsgiver som har tilrettelagt for flere sosiale møteplasser. Vi har det gøy på jobb – både dagtid og hvis du vil, etter arbeidstid.
Spennende og faglige utfordringer, kurs og sertifiseringer etter ønske.
Markedsmessig lønn og flere attraktive goder og fordeler.

Høres dette interessant ut?
Vi vurderer søknader fortløpende. Dette betyr at annonsen kan bli tatt ned før søknadsfristen utløper dersom vi finner rett kandidat. Vi oppfordrer derfor alle som er interessert til å sende søknad i dag.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Senior rekrutteringsrådgiver Jens-Erik Kallanger, Jens-erik.kallanger@modis.no eller Stian Johansen, stian.johansen@modis.no i Modis Norge