Prestasjon og tillit til nettsteder. Er du godt nok rigget?

Bli med på gratis seminar 7. november sammen med Buypass og Synlighet. Det handler om nettstedets evne til å skape resultater gjennom tillit og synlighet.

Synlighet-logo

Mørketallsundersøkelsen for 2018 fra Næringslivets Sikkerhetsråd viser at det er en kraftig økning av phishingangrep mot norske bedrifter. Særlig de minste aktørene er spesielt utsatt.

  • Hvordan kan folk flest vite hva som er ekte og hva som er falske nettsteder? På dette seminaret viser vi deg enkle grep slik at du kan sikre tilliten til dine kunder.
  • Hva kjennetegner et effektivt nettsted, og hvordan bør du jobbe for at nettstedet ditt blir mer effektivt enn det er i dag?

Målgruppen for dette seminaret er daglig leder, grundere, markedssjefer, konsulenter og web-ansvarlige. 

Illustrasjonsbilde
Treffer du blink på tillit, omdømme og synlighet på nett?

 

Agenda

12:00 Velkommen og introduksjon – Janne Syversen fra Buypass

12.15 Hvordan vet du at ditt nettsted presterer godt nok?

Det florerer av tilbydere av nettsteder, store som små. Alle gir uttrykk for at dine forventninger og behov blir ivaretatt, men hvor god kunnskap har du om nettsteder for å forsikre deg om at du eller din organisasjon har gjort den rette investeringen? Stian, fra Synlighet er SEO-ekspert, og har jobbet med prestasjoner til nettsteder og nettbutikker i over 10 år. Han vil dele sin innsikt om fallgruver og muligheter du bør kjenne til hvis du har eierskap til et eller flere nettsteder.

 Foredragsholder: Stian Hansen fra Synlighet.no

12:45 Hvordan kan kunder ha tillit til ditt nettsted?

Stadig flere blir utsatt for svindel på nett. Aktører med uærlige hensikter oppretter såkalte phishingsider (falske nettsider) for å få tilgang til persondata. Hvordan kan besøkende til ditt nettsted vite at de samhandler med deg, og ikke en kriminell aktør som utgir seg for å være nettopp deg? Det tar 5 sekunder å kopiere en nettside, sørg for å presentere ditt nettsted og merkevare som sikker og pålitelig. Dette vil være ditt viktigste konkurransefortrinn.

 Foredragsholder: Lise Ringvold Kristoffersen fra Buypass

13:15 Oppsummering/spørsmål/slutt

Praktisk informasjon

Tid og sted:
7.november kl 12:00, hos Buypass AS, Nydalsveien 30A i Oslo

Vi har et begrenset antall plasser, så «først-til-mølla»- prinsippet gjelder.

Enkel servering.

Velkommen til oss!