Gå rett til innhold
Om selskapet

Kundehistorier

Innovasjon og god dialog med kundene våre har vært alfa omega siden oppstarten i 2001. Her presenterer vi noen av de vi har jobbet sammen med.

 1. Fosen-IKT-Tore-Borsting-collage2-2

  - Vi er storfornøyde!

  Det sier Tore Børsting i Fosen IKT om Buypass sin eID-løsning. Nå har rundt 1700 brukere i tre kommuner på Fosen tatt løsningen i bruk og prosessen og oppstarten har gått over all forventning, ifølge prosjektlederen. 

 2. autentisering-buypass-NMD 1

  Apotekene forenkler hverdagen med Buypass pålogging

  - Nå får medarbeiderne våre en enklere hverdag. Den nye løsningen gir sikker tilgang til pasientenes aktive resepter og legemiddelhistorikk, samtidig som vi sparer verdifull tid med raskere innlogging, konstanterer Mats Nikolaisen i Norsk Medisinaldepot (NMD).

 3. bjorn-villa-trondheim-kommune

  Ruster opp sikkerheten for mobil arbeidsstyrke

  Ansatte i Trondheim kommune har i stor grad erstattet den tradisjonelle datamaskinen med mobiltelefon på flere bruksområder, og nå fjerner de passordet.

 4. martin-otterstad-buypass-og-leif-tore-martinsen-sarpsborg-kommune

  Første by som fullvaksinerte alle: Det hadde ikke vært mulig uten smartkort

  Etter ett år med korona måtte Sarpsborg løse flere problemer samtidig for å vaksinere alle innbyggerne raskt. Da de skulle ansette opp mot hundre nye helsemedarbeidere som kunne sette vaksiner, var utfordringen å få de i arbeid umiddelbart. 

 5. Norheimsund

  Norges første kommune som faset ut brukernavn og passord

  Nysatsningen til Kvam kommune erstattet alle fysiske og digitale tilgangspunkter med ett smartkort for hver ansatt. Det førte til at Kvam kunne deaktivere alle brukernavn og passord.

 6. Agnethe

  Digital signering som automatiserer og forenkler

  Revisjonskontoret SLM Revisjon har på rekordtid gjennomdigitalisert virksomheten. De nye mulighetene med digital signering verdsettes av ansatte og kunder.

 7. Lars Thore Hertzenberg, AFK

  Bedre brukeropplevelse hos tannlegen

  Smartkort gir tannhelsetjenesten i Akershus Fylkeskommune bedre arbeidsverktøy og skjerpet sikkerhet. Tiltaket frigjør mye tid som kan brukes til pasientbehandling.

 8. Ingar Dahl_©RebeccaRavneberg

  Store samfunnsbesparelser med trygg digitalisering

  Gjennom digitalisering av arbeidsprosesser og elektronisk meldingsutveksling har helsesektoren sammen med private leverandører og Direktoratet for e-helse skapt bedre tjenester både for helsepersonell og Norges befolkning, og utløst samfunnsbesparelser på flere milliarder kroner. Sikker kryptering av sensitive data har vært en av de avgjørende elementene i digitaliseringen og meldingsutvekslingen.

 9. Trygghet for våre kunder med SSL fra Buypass

  Det er en stor fordel for Eika Gruppen at Buypass er en totalleverandør av SSL-sertifikater med gode administrasjonsmuligheter. Når vi kan samle et nesten ubegrenset antall hoved- og underdomener i ett sertifikat gjør det jobben med å forvalte og fornye på tvers av mange tjenester og nettsteder veldig mye enklere for oss.

 10. ikomm_1-mini

  Sikker pasientinformasjon - på tvers av kommuner

  Kommunene Lillehammer, Øyer, Gausdal og Ringebu var først i landet til å tilby sikker og effektiv pasientinformasjon på tvers av kommunegrensene. Resultatet er et bedre og tryggere tilbud til innbyggerne, og nå står løsningen klar til å tas i bruk av andre kommuner.

 11. Fremtidssikker identifikasjon

  Løsningen fra Buypass har vært en viktig brikke for å kunne realisere et høyt sikkerhetsnivå kombinert med nødvendig brukervennlighet for de ansatte ved St. Olavs Hospital.

 12. Gassco-anlegg-Emden

  Sikker gasstransport fra den norske kontinentalsokkelen

  Med de verdier som går gjennom gassrørene daglig er økt sikkerhet en viktig driver bak implementeringen av smartkort-teknologien hos Gassco.

 13. Kort vei fra bestilling til leveranse av SSL-sertifikater

  Med SSL fra Buypass er vi sikre på at våre strenge krav til sikkerhet og sertifisering blir ivaretatt. I tillegg er det en stor bonus at det er kort vei fra bestilling til leveranse, og at vi kan kontakte utsteder direkte, i stedet for å gå via en tredjepart.

 14. Spillerkort_MG_4533

  Ansvarlig spill fra A til Å

  Sammen med Norsk Tipping har Buypass utviklet en av verdens ledende ID- og betalingsløsninger som grunnlag for ansvarlig spillvirksomhet. Identifisering er nøkkelordet og personifisering er fremtiden

 15. Sikkert farvel til papir

  Overgangen fra papirbasert til elektronisk meldingsutveksling gir store gevinster for NAV. Legekontorer, apoteker og poliklinikker dropper papiret og kommuniserer elektronisk med etaten. Buypass sørger for sikker identifikasjon og signering, som er en forutsetning for sikker elektronisk meldingsflyt.

 16. Software Innovation logger seg sikkert på med mobilen

  Software Innovation og Buypass har ved hjelp av nytenkning og brukerfokus, sørget for at Software Innovation hverken må gå på kompromiss med bruker-vennlighet eller sikkerhet når de ansatte skal logge seg på – uansett hvor i verden de befinner seg. For Software Innovation er sikkerhet og effektivitet spesielt viktig fordi kjernevirksomheten dreier seg om utvikling og salg av løsninger for å effektivisere dokumenthåndtering, saksbehandling og dokumentkontroll.

 17. hovedinngang_nyeahus

  Tett samspill mellom teknologi, prosesser og mennesker

  Ahus er et av de mest pasientorienterte sykehusene i landet. Nye arbeidsrutiner kombinert med moderne og effektive løsninger sikrer pasientene best mulig behandling, og personalet en enklere arbeidsdag. Med ID-løsning fra Buypass har de ansatte på sykehuset enkel og sikker tilgang til bygninger og datasystemer, samt mulighet for elektronisk signatur.