Nyheter fra Buypass | Buypass AS

Nyheter fra Buypass

 1. Tusenvis av norske nettsider vil merkes som usikre nå i juli

  I slutten av juli kommer en Google-oppdatering som rammer nettsider som ikke benytter https. Feilen er enkel å fikse, men ferietid kan by på ekstra komplikasjoner.

 2. Denne podcasten bør du få med deg!

  «Buypodden» er navnet på Buypass sin nye podcast som har fokus på faglig innhold knyttet til cybersikkerhet og innovative betalingsløsninger. Selskapet er Norges eneste godkjente utsteder av kvalifiserte digitale sertifikater.

 3. Sikkerhetstabbe kan stoppe trafikken til flere hundre nettsteder

  En tabbe av en ledende sikkerhetsleverandør fører til at mange selskaper mister sikker identifisering av nettsidene sine. Dette vil stoppe trafikken til en rekke nettsteder allerede denne måneden. Uten tiltak kan de økonomiske konsekvensene bli omfattende.

 4. Buypass med solide resultater i 2017

  Buypass leverte solide resultater i 2017. Økt digitalisering gir vekst i alle virksomhetsområder og økt etterspørsel etter selskapets løsninger for trygg og brukervennlig elektronisk ID, e-signering og betaling.

 5. Nordmenns viktigste krav til nettbutikkene

  - Nå som en av to skal gjøre julehandelen på nett, blir desember spesielt viktig for nettbutikkene. Kundene forventer topp sikkerhet, sier kommunikasjonsdirektør i Buypass, Janne Syversen.

Kontakt oss gjerne

Janne Syversen
Kommunikasjon- og markedsdirektør

Tlf: 468 26 082
E-post  |  Twitter