Siste artikler

 1. Buypass er i full drift

  Korona-pandemien utvikler seg raskt og det er en utfordrende situasjon for oss alle. Vi overvåker situasjonen nøye, og forholder oss til gitte anbefalinger fra Folkehelseinstituttet. Vi er pr. i dag i full drift.

 2. be-aware-spam

  Høy risiko for svindel når skattemeldingen legges ut

  Når skattemeldingen blir tilgjengelig er det stor risiko for nye svindelforsøk der kriminelle utgir seg for å være skatteetaten. Buypass advarer mot potensielle svindlere og ber folk være ekstra oppmerksomme.

 3. ta-ansvar

  Buypass gjør strakstiltak for å bidra til å hindre spredning av Corona

  På generelt grunnlag følger Buypass Folkehelseinstituttets retningslinjer. Slik utviklingen av Corona-pandemien er nå, iverksettes også følgende strakstiltak som gjelder inntil videre.

 4. sid-2020

  Ungdom frykter mest å bli overvåket på nett

  Norske ungdommer mellom 15 og 18 år har deltatt i en undersøkelse der de svarer på hva de selv frykter mest på internett, i anledning av den internasjonale dagen Safer Internet Day.

 5. norsis-buypass-stopp-nettsvindel-kurs-crop

  Lanserer gratis nasjonalt tiltak for å bekjempe ID-tyveri

  Buypass og Norsk Senter for Informasjonssikring lanserer kurset «ID-tyveri og svindel». Anledningen er den eksplosive veksten i antall ofre for nettsvindel det siste året.

 6. feature-european

  Snart kan du bruke elektronisk ID på tvers av landegrensene i EU

  Det juridiske grunnlaget for at innbyggere og virksomheter skal kunne bruke sin egen eID til å logge seg på digitale tjenester i et hvilket som helst EU- eller EØS-land er nå på plass. Tilpasning av de tekniske løsningene er neste steg.

 7. ID-tyveri-ill@3x

  Nettbutikker har ikke nok tillit

  Når du handler på nettet får du ikke alltid vite hvem du handler hos. Det er synd fordi dette er noe folk ønsker mer av ifølge en fersk undersøkelse.

 8. PSD2-illustrasjon

  Formaliserer samarbeidet rundt eIDAS for PSD2 tilgang til banktjenester

  Open Banking Europa (OBE) formaliserer sin QTSP Engagement Group, som ble startet for 9 måneder siden. Buypass har, som en av 8 Qualified Trust Service Providers (QTSP) i Europa, vært en aktiv deltager i gruppen siden starten.

 9. Call for action

  Engasjert minister på besøk hos Buypass!

  Samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde besøkte Buypass i forbindelse med departementets besøksoffensiv ovenfor norske bedrifter med et viktig samfunnsoppdrag.

 10. Difi under CyberSec-Forum

  Rapport fra siste CyberSec-Forum hos Buypass

  Ny runde med Buypass CyberSec-Forum er nylig gjennomført. I forbindelse med lansering av ny katalogtjeneste for krypteringssertifikater, Business Certificate Publiser (BCP), var Difi til stede for å fortelle hvordan den nye tjenesten har blitt til, og prosessen frem til i dag.

 11. Gunnar Lindstøl Buypass

  Buypass formidlet 36 milliarder kroner i 2018

  Årsresultatet for Buypass viser at betalingsvolumet er større enn noensinne med 2.9 millioner brukere i Norge. I 2018 ble Buypass ID benyttet over 80 millioner ganger per måned.

 12. Arbeider for en tryggere digital hverdag

  I Buypass utvikler vi sikkerhetsløsninger, blant annet sertifikater som sørger for elektronisk identifikasjon, som igjen gjør at vi kan stole på digitale tjenester over landegrensene. 

 13. PSD2-illustrasjon

  Nordens eneste leverandør av PSD2-sertifikater

  Den 22. februar ble Buypass listet som Nordens eneste leverandør av PSD2-sertifikater hos Open Banking Europe. Vi bidrar dermed med viktige sikkerhetselementer i fremtidens fintech-tjenester.

 14. Sikkerhet som verdi i digitaliseringsarbeidet

  Bak de mest brukervennlige tjenestene ligger den mest sofistikerte sikkerhetsteknologien. Norsk Tipping er et vinnereksempel.

 15. nettside-ekte-falsk

  Økt frykt for netthandel

  Færre nordmenn planlegger å handle julegaver på nett, og en av to er bekymret for at netthandelen fører til at vanlige butikker må legge ned.

 16. Trygve Daae buypass

  Datasikkerhet - alt starter med en sterk ID

  Datasikkerhet er viktig for alle. ­ – Spør du meg, er helsetjenesten et sted der datasikkerheten bør være helt fremst i bevisstheten. Merk deg at alt starter med en sterk elektronisk ID, sier Trygve Daae, fagansvarlig for helse i Buypass.

 17. Frykter nettkriminalitet, men ikke på jobb

  Kun 30 prosent av den norske arbeidsstyrken har fått opplæring og trening i informasjonssikkerhet. – Dette er urovekkende, sier kommunikasjonsdirektør, Janne Syversen i Buypass.

 18. Er din kommunes hjemmeside sikker?

  Hjemmesidene til nesten en tredel av kommunene er usikre, ifølge en kartlegging teknologiselskapet Buypass gjennomførte i begynnelsen av september.  – Uheldig for innbyggernes tillit, mener Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi)

Kontakt oss gjerne

Janne Syversen
Kommunikasjon- og markedsdirektør

Tlf: 468 26 082
E-post  |  Twitter

Janne_kontor