Nyheter fra Buypass

 1. Frykter nettkriminalitet, men ikke på jobb

  Kun 30 prosent av den norske arbeidsstyrken har fått opplæring og trening i informasjonssikkerhet. – Dette er urovekkende, sier kommunikasjonsdirektør, Janne Syversen i Buypass.

 2. Er din kommunes hjemmeside sikker?

  Hjemmesidene til nesten en tredel av kommunene er usikre, ifølge en kartlegging teknologiselskapet Buypass gjennomførte i begynnelsen av september.  – Uheldig for innbyggernes tillit, mener Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi)

 3. Tusenvis av norske nettsider vil merkes som usikre nå i juli

  I slutten av juli kommer en Google-oppdatering som rammer nettsider som ikke benytter https. Feilen er enkel å fikse, men ferietid kan by på ekstra komplikasjoner.

 4. Denne podcasten bør du få med deg!

  «Buypodden» er navnet på Buypass sin nye podcast som har fokus på faglig innhold knyttet til cybersikkerhet og innovative betalingsløsninger. Selskapet er Norges eneste godkjente utsteder av kvalifiserte digitale sertifikater.

 5. Sikkerhetstabbe kan stoppe trafikken til flere hundre nettsteder

  En tabbe av en ledende sikkerhetsleverandør fører til at mange selskaper mister sikker identifisering av nettsidene sine. Dette vil stoppe trafikken til en rekke nettsteder allerede denne måneden. Uten tiltak kan de økonomiske konsekvensene bli omfattende.

Kontakt oss gjerne

Janne Syversen
Kommunikasjon- og markedsdirektør

Tlf: 468 26 082
E-post  |  Twitter