Siste artikler

 1. Sikkerhet som verdi i digitaliseringsarbeidet

  Bak de mest brukervennlige tjenestene ligger den mest sofistikerte sikkerhetsteknologien. Norsk Tipping er et vinnereksempel.

 2. nettside-ekte-falsk

  Økt frykt for netthandel

  Færre nordmenn planlegger å handle julegaver på nett, og en av to er bekymret for at netthandelen fører til at vanlige butikker må legge ned.

 3. Trygve Daae buypass

  Datasikkerhet - alt starter med en sterk ID

  Datasikkerhet er viktig for alle. ­ – Spør du meg, er helsetjenesten et sted der datasikkerheten bør være helt fremst i bevisstheten. Merk deg at alt starter med en sterk elektronisk ID, sier Trygve Daae, fagansvarlig for helse i Buypass.

 4. Frykter nettkriminalitet, men ikke på jobb

  Kun 30 prosent av den norske arbeidsstyrken har fått opplæring og trening i informasjonssikkerhet. – Dette er urovekkende, sier kommunikasjonsdirektør, Janne Syversen i Buypass.

 5. Er din kommunes hjemmeside sikker?

  Hjemmesidene til nesten en tredel av kommunene er usikre, ifølge en kartlegging teknologiselskapet Buypass gjennomførte i begynnelsen av september.  – Uheldig for innbyggernes tillit, mener Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi)

 6. chrome-not-secure-merking

  Tusenvis av norske nettsider vil merkes som usikre nå i juli

  I slutten av juli kommer en Google-oppdatering som rammer nettsider som ikke benytter https. Feilen er enkel å fikse, men ferietid kan by på ekstra komplikasjoner.

 7. podcast-cover-croped-topp

  Denne podcasten bør du få med deg!

  «Buypodden» er navnet på Buypass sin nye podcast som har fokus på faglig innhold knyttet til cybersikkerhet og innovative betalingsløsninger. Selskapet er Norges eneste godkjente utsteder av kvalifiserte digitale sertifikater.

 8. melding-chrome66-ikke-sikker

  Sikkerhetstabbe kan stoppe trafikken til flere hundre nettsteder

  En tabbe av en ledende sikkerhetsleverandør fører til at mange selskaper mister sikker identifisering av nettsidene sine. Dette vil stoppe trafikken til en rekke nettsteder allerede denne måneden. Uten tiltak kan de økonomiske konsekvensene bli omfattende.

 9. Gunnar Lindstøl-Buypass

  Buypass med solide resultater i 2017

  Buypass leverte solide resultater i 2017. Økt digitalisering gir vekst i alle virksomhetsområder og økt etterspørsel etter selskapets løsninger for trygg og brukervennlig elektronisk ID, e-signering og betaling.

 10. Nordmenns viktigste krav til nettbutikkene

  - Nå som en av to skal gjøre julehandelen på nett, blir desember spesielt viktig for nettbutikkene. Kundene forventer topp sikkerhet, sier kommunikasjonsdirektør i Buypass, Janne Syversen.

Kontakt oss gjerne

Janne Syversen
Kommunikasjon- og markedsdirektør

Tlf: 468 26 082
E-post  |  Twitter

Janne_kontor