Siste artikler

 1. Åtte av ti norske ungdommer kjemper mot desinformasjon

  #SaferInternetDay - 9. februar

  Samfunnsproblemet fake news påvirker norsk ungdom. Buypass har i samarbeid med skoleavdelingen Tenk i Faktisk.no spurt om hva de gjør for å ikke bli lurt og avdekket noen bekymringsverdige forhold.

 2. Mads Henriksveen Buypass AS

  Vil du vite hvem du har med å gjøre?

  Kronikk: Internetts største utfordring

  De som har opplevd å bli svindlet på nett eller føler seg utrygge ønsker seg at det var lettere å vite identiteten bak en nettside. Men det er noen store hindre i veien for dette.

 3. Vignett-sikre-nettsider-buypass-ssl

  Sikkerhetsmåneden oktober med lansering av to nye informasjonsvideoer fra Buypass

  Oktober betyr Nasjonal sikkerhetsmåned, og vanligvis engasjerer vi oss ved å bidra inn til foredragsdugnaden. I år er bidraget fra Buypass to nye informasjonsvideoer.

 4. pass-bankkort

  Personlig oppmøte ikke lenger nødvendig for eID

  Det som tidligere tok flere dager, gjøres nå på få minutter. Buypass innfører ny autentiseringsmetode som lar deg skanne pass med mobilen.

 5. handle-trygt-pa-nett

  Skrur på HTTPS for 3200 domener på dagen med Buypass

  Oslo, 22. april: Norske Digital Garden drifter tre datasentre i Oslo og over 100.000 domener. I dag utsteder de Buypass-sertifikater til 3200 domener og bringer dem automatisk over til den sikre HTTPS-standarden.

 6. CASC-logo-screendump

  Buypass er medlem av CA Security Council (CASC)

  CASC er en non-profit allianse som jobber aktivt med å ivareta sikkerheten på internett ved bruk av digitale sertifikater, da spesielt innenfor TLS-området. CASC inviterte tidligere i år europeiske CA-er til å bli medlemmer og etter å ha søkt har Buypass nå blitt tatt inn som medlem.

 7. CovidTelt

  Samarbeider for rekordraske etableringer av Korona-telt

  Kommuner setter stadig opp flere telt for testing av Covid-19 og for å forhindre smittefare på egne legekontorer. Takket være framskritt i teknologien kan de koble opp sine nye utestasjoner mot Norsk Helsenett på få minutter. Dermed kan nye helsemedarbeidere starte arbeidet umiddelbart.

 8. Buypass er i full drift

  Korona-pandemien er fremdeles utfordrende for oss alle. Vi overvåker situasjonen nøye, og forholder oss til gitte anbefalinger fra Folkehelseinstituttet. Vi er pr. i dag i full drift.

 9. be-aware-spam

  Høy risiko for svindel når skattemeldingen legges ut

  Når skattemeldingen blir tilgjengelig er det stor risiko for nye svindelforsøk der kriminelle utgir seg for å være skatteetaten. Buypass advarer mot potensielle svindlere og ber folk være ekstra oppmerksomme.

 10. ta-ansvar

  Buypass gjør strakstiltak for å bidra til å hindre spredning av Corona

  På generelt grunnlag følger Buypass Folkehelseinstituttets retningslinjer. Slik utviklingen av Corona-pandemien er nå, iverksettes også følgende strakstiltak som gjelder inntil videre.

 11. sid-2020

  Ungdom frykter mest å bli overvåket på nett

  Norske ungdommer mellom 15 og 18 år har deltatt i en undersøkelse der de svarer på hva de selv frykter mest på internett, i anledning av den internasjonale dagen Safer Internet Day.

 12. norsis-buypass-stopp-nettsvindel-kurs-crop

  Lanserer gratis nasjonalt tiltak for å bekjempe ID-tyveri

  Buypass og Norsk Senter for Informasjonssikring lanserer kurset «ID-tyveri og svindel». Anledningen er den eksplosive veksten i antall ofre for nettsvindel det siste året.

 13. feature-european

  Snart kan du bruke elektronisk ID på tvers av landegrensene i EU

  Det juridiske grunnlaget for at innbyggere og virksomheter skal kunne bruke sin egen eID til å logge seg på digitale tjenester i et hvilket som helst EU- eller EØS-land er nå på plass. Tilpasning av de tekniske løsningene er neste steg.

 14. ID-tyveri-ill@3x

  Nettbutikker har ikke nok tillit

  Når du handler på nettet får du ikke alltid vite hvem du handler hos. Det er synd fordi dette er noe folk ønsker mer av ifølge en fersk undersøkelse.

 15. PSD2-illustrasjon

  Formaliserer samarbeidet rundt eIDAS for PSD2 tilgang til banktjenester

  Open Banking Europa (OBE) formaliserer sin QTSP Engagement Group, som ble startet for 9 måneder siden. Buypass har, som en av 8 Qualified Trust Service Providers (QTSP) i Europa, vært en aktiv deltager i gruppen siden starten.

 16. Call for action

  Engasjert minister på besøk hos Buypass!

  Samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde besøkte Buypass i forbindelse med departementets besøksoffensiv ovenfor norske bedrifter med et viktig samfunnsoppdrag.

 17. Difi under CyberSec-Forum

  Rapport fra siste CyberSec-Forum hos Buypass

  Ny runde med Buypass CyberSec-Forum er nylig gjennomført. I forbindelse med lansering av ny katalogtjeneste for krypteringssertifikater, Business Certificate Publiser (BCP), var Difi til stede for å fortelle hvordan den nye tjenesten har blitt til, og prosessen frem til i dag.

 18. Gunnar Lindstøl Buypass

  Buypass formidlet 36 milliarder kroner i 2018

  Årsresultatet for Buypass viser at betalingsvolumet er større enn noensinne med 2.9 millioner brukere i Norge. I 2018 ble Buypass ID benyttet over 80 millioner ganger per måned.

Kontakt oss gjerne

Janne Syversen
Kommunikasjon- og markedsdirektør

Tlf: 468 26 082
E-post  |  Twitter

Janne_Syversen_Buypass-utemiljø