Gå rett til innhold

Siste artikler

 1. Gunnar Lindstøl Adm.dir. Buypass

  Markedet jubler over ny teknologi

  I en tid da behovet for å sikre data mot angrep er større enn noen gang, bidrar den nye passordfrie innloggingsløsningen fra Buypass sterkt til det norske teknologiselskapets solide årsresultat.

 2. Kioskløsningen_foto_Erik Ruud_NorgesIdrettsforbund

  Ny kioskløsning gir kortere vaffel-kø og mer klingende mynt i klubbkassen

  Kioskløsningen er utviklet for å gi idrettsklubber og andre arrangører av idrettsarrangement bedre kontroll på varer, inntekter og oppgjør. Betalingen går raskere og letter trykket både for funksjonæren som står i kassen og for de som skal rekke å kjøpe en pølse i pausen.

 3. Cecilie Jenssen Tyldum4

  Cecilie Jenssen Tyldum til Buypass

  Cecilie er ansatt som produkteier for spill med ansvar for ID og betalingsløsninger rettet mot virksomheter innen ansvarlig og regulert pengespill. Hun kommer fra stillingen som produkteier i Nets og har tidligere erfaring fra tilsvarende roller i PayEx og Mynt Betalingsterminaler.

 4. En nøkkel til det europeiske markedet

  Et kvalifisert elektronisk segl vil for stadig flere virksomheter være helt nødvendig for å kunne markedsføre og levere sine produkter og tjenester i det europeiske markedet. Rett før jul ble Buypass sertifisert til å utstede kvalifisert elektronisk segl. 

 5. Fosen-IKT-Tore-Borsting-collage2-2

  - Vi er storfornøyde!

  Det sier Tore Børsting i Fosen IKT om Buypass sin eID-løsning. Nå har rundt 1700 brukere i tre kommuner på Fosen tatt løsningen i bruk og prosessen og oppstarten har gått over all forventning, ifølge prosjektlederen. 

 6. autentisering-buypass-NMD 1

  Apotekene forenkler hverdagen med Buypass pålogging

  - Nå får medarbeiderne våre en enklere hverdag. Den nye løsningen gir sikker tilgang til pasientenes aktive resepter og legemiddelhistorikk, samtidig som vi sparer verdifull tid med raskere innlogging. Vi blir mer effektive og kan være enda mer til stede i møtet med kunden, konstaterer Mats Nikolaisen i Norsk Medisinaldepot (NMD).

 7. bjorn-villa-trondheim-kommune

  Ruster opp sikkerheten for mobil arbeidsstyrke

  Kundehistorie: Trondheim kommune

  Ansatte i Trondheim kommune har erstattet den tradisjonelle datamaskinen med mobiltelefon på flere bruksområder, og kommunen er over på Helseplattformen. Samtidig er behovet for passord fjernet ved hjelp av sikker autentisering fra Buypass. Teknologien er støttet av blant annet Apple, Google og Microsoft.

 8. Buypass forsterker vekst og posisjon

  Kraftig økning av digitale tjenester har bidratt til vekst for ID og autentiseringsløsninger. I tillegg forsterkes posisjonen med solid egenutviklet teknologi med høy etterspørsel.

 9. FIDO2 på høyeste sikkerhetsnivå - et europeisk gjennombrudd

  Elektronisk identifikasjon på høyeste sikkerhetsnivå kan nå gjøres med bruk av FIDO2-teknologi. Norske Buypass har fått godkjent sin FIDO2-løsning for bruk på sikkerhetsnivå Høyt etter eIDAS-forordningen.

 10. Frykten for svindel øker på Black Friday

  En ny undersøkelse viser at en av fem nordmenn opplever at tiden rundt Black Friday medfører økt risiko for å bli svindlet på nett.

  Over halvparten sier frykten gjør at de bevisst handler mindre.

 11. Hoppende glade ansatte i Buypass

  Forebygger kriminalitet på nett

  Buypass er Norges eneste utsteder av internasjonalt godkjente TLS-sertifikater (digitale sikkerhetssertifikater). Vi gjør arbeidsplassen tryggere og forenkler identifisering og betaling på nett.

 12. innlogging-buypass-id i ID-porten

  Buypass vant kontrakt med Digdir

  Buypass skal levere elektroniske ID-løsninger til offentlig sektor.

 13. Buypass utsteder igjen PSD2-sertifikater til Storbritannia

  En oppdatert versjon av ETSI-standarden åpner nå for at Buypass kan fortsette å tilby PSD2-sertifikater til betalingstjenestetilbydere i Storbritannia. Sertifikatene tilfredsstiller både det britiske regelverket (UK RTS) og de reguleringene vi som en QTSP under eIDAS er underlagt.

 14. Spansk rett avviser elektronisk signatur – tiltalte får fullt medhold i lånesak.

  Saken omhandler en elektronisk signatur generert ved bruk av DocuSign-plattformen. Dette er en er en elektronisk signaturplattform som tillater sending og signering av kontrakter elektronisk og tiltalte foretok signering av låneavtale via dette systemet.

 15. Bytt til ny standard for virksomhetssertifikater

  Sterk oppfordring fra Digitaliseringsdirektoratet og Buypass: Norske virksomheter bør så raskt som mulig planlegge innføring av den den nye sertifikatstandarden SEID 2.0, som kommer 1. september. Viktige funksjoner og tjenester i samfunnet kan bli rammet dersom virksomhetene ikke oppdaterer sine systemer i tråd med ny standard tidsnok.  

 16. Gunnar L utemiljø_3-lo-res

  Buypass med omsetning på 255 millioner kroner

  Betalingsvolumet i Buypass er rekordhøyt, og den kraftige økningen i bruken av digitale tjenester har ført til en vekst for ID og autentiseringsløsninger.

 17. Åtte av ti norske ungdommer kjemper mot desinformasjon

  #SaferInternetDay - 9. februar

  Samfunnsproblemet fake news påvirker norsk ungdom. Buypass har i samarbeid med skoleavdelingen Tenk i Faktisk.no spurt om hva de gjør for å ikke bli lurt og avdekket noen bekymringsverdige forhold.

 18. Mads Henriksveen Buypass AS

  Vil du vite hvem du har med å gjøre?

  Kronikk: Internetts største utfordring

  De som har opplevd å bli svindlet på nett eller føler seg utrygge ønsker seg at det var lettere å vite identiteten bak en nettside. Men det er noen store hindre i veien for dette.