Siste artikler

 1. Frykten for svindel øker på Black Friday

  En ny undersøkelse viser at en av fem nordmenn opplever at tiden rundt Black Friday medfører økt risiko for å bli svindlet på nett.

  Over halvparten sier frykten gjør at de bevisst handler mindre.

 2. Buypass-ansatte

  Forebygger kriminalitet på nett

  Buypass er Norges eneste utsteder av internasjonalt godkjente TLS-sertifikater (digitale sikkerhetssertifikater). Vi gjør arbeidsplassen tryggere og forenkler identifisering og betaling på nett.

 3. innlogging-buypass-id i ID-porten

  Buypass vant kontrakt med Digdir

  Buypass skal levere elektroniske ID-løsninger til offentlig sektor.

 4. Buypass utsteder igjen PSD2-sertifikater til Storbritannia

  En oppdatert versjon av ETSI-standarden åpner nå for at Buypass kan fortsette å tilby PSD2-sertifikater til betalingstjenestetilbydere i Storbritannia. Sertifikatene tilfredsstiller både det britiske regelverket (UK RTS) og de reguleringene vi som en QTSP under eIDAS er underlagt.

 5. Spansk rett avviser elektronisk signatur – tiltalte får fullt medhold i lånesak.

  Saken omhandler en elektronisk signatur generert ved bruk av DocuSign-plattformen. Dette er en er en elektronisk signaturplattform som tillater sending og signering av kontrakter elektronisk og tiltalte foretok signering av låneavtale via dette systemet.

 6. Bytt til ny standard for virksomhetssertifikater

  Sterk oppfordring fra Digitaliseringsdirektoratet og Buypass: Norske virksomheter bør så raskt som mulig planlegge innføring av den den nye sertifikatstandarden SEID 2.0, som kommer 1. september. Viktige funksjoner og tjenester i samfunnet kan bli rammet dersom virksomhetene ikke oppdaterer sine systemer i tråd med ny standard tidsnok.  

 7. Gunnar L utemiljø_3-lo-res

  Buypass med omsetning på 255 millioner kroner

  Betalingsvolumet i Buypass er rekordhøyt, og den kraftige økningen i bruken av digitale tjenester har ført til en vekst for ID og autentiseringsløsninger.

 8. Åtte av ti norske ungdommer kjemper mot desinformasjon

  #SaferInternetDay - 9. februar

  Samfunnsproblemet fake news påvirker norsk ungdom. Buypass har i samarbeid med skoleavdelingen Tenk i Faktisk.no spurt om hva de gjør for å ikke bli lurt og avdekket noen bekymringsverdige forhold.

 9. Mads Henriksveen Buypass AS

  Vil du vite hvem du har med å gjøre?

  Kronikk: Internetts største utfordring

  De som har opplevd å bli svindlet på nett eller føler seg utrygge ønsker seg at det var lettere å vite identiteten bak en nettside. Men det er noen store hindre i veien for dette.

 10. Vignett-sikre-nettsider-buypass-ssl

  Sikkerhetsmåneden oktober med lansering av to nye informasjonsvideoer fra Buypass

  Oktober betyr Nasjonal sikkerhetsmåned, og vanligvis engasjerer vi oss ved å bidra inn til foredragsdugnaden. I år er bidraget fra Buypass to nye informasjonsvideoer.

 11. pass-bankkort

  Personlig oppmøte ikke lenger nødvendig for eID

  Det som tidligere tok flere dager, gjøres nå på få minutter. Buypass innfører ny autentiseringsmetode som lar deg skanne pass med mobilen.

 12. handle-trygt-pa-nett

  Skrur på HTTPS for 3200 domener på dagen med Buypass

  Oslo, 22. april: Norske Digital Garden drifter tre datasentre i Oslo og over 100.000 domener. I dag utsteder de Buypass-sertifikater til 3200 domener og bringer dem automatisk over til den sikre HTTPS-standarden.

 13. CASC-logo-screendump

  Buypass er medlem av CA Security Council (CASC)

  CASC er en non-profit allianse som jobber aktivt med å ivareta sikkerheten på internett ved bruk av digitale sertifikater, da spesielt innenfor TLS-området. CASC inviterte tidligere i år europeiske CA-er til å bli medlemmer og etter å ha søkt har Buypass nå blitt tatt inn som medlem.

 14. CovidTelt

  Samarbeider for rekordraske etableringer av Korona-telt

  Kommuner setter stadig opp flere telt for testing av Covid-19 og for å forhindre smittefare på egne legekontorer. Takket være framskritt i teknologien kan de koble opp sine nye utestasjoner mot Norsk Helsenett på få minutter. Dermed kan nye helsemedarbeidere starte arbeidet umiddelbart.

 15. Buypass er i full drift

  Koronapandemien er fremdeles utfordrende for oss alle. Vi overvåker situasjonen nøye, og forholder oss til gitte anbefalinger fra Folkehelseinstituttet. Vi er pr. i dag i full drift.

 16. be-aware-spam

  Høy risiko for svindel når skattemeldingen legges ut

  Når skattemeldingen blir tilgjengelig er det stor risiko for nye svindelforsøk der kriminelle utgir seg for å være skatteetaten. Buypass advarer mot potensielle svindlere og ber folk være ekstra oppmerksomme.

 17. ta-ansvar

  Buypass gjør strakstiltak for å bidra til å hindre spredning av Corona

  På generelt grunnlag følger Buypass Folkehelseinstituttets retningslinjer. Slik utviklingen av Corona-pandemien er nå, iverksettes også følgende strakstiltak som gjelder inntil videre.

 18. sid-2020

  Ungdom frykter mest å bli overvåket på nett

  Norske ungdommer mellom 15 og 18 år har deltatt i en undersøkelse der de svarer på hva de selv frykter mest på internett, i anledning av den internasjonale dagen Safer Internet Day.

Kontakt oss gjerne

Janne Syversen
Kommunikasjon- og markedsdirektør

Tlf: 468 26 082
E-post  |  Twitter

Janne_Syversen_Buypass-utemiljø