Om selskapet

Jobbe hos oss?

I Buypass gjør vi en forskjell. Hver eneste dag. Vi arbeider for en trygg digital hverdag. Her får du engasjerte kollegaer som er stolte over jobben de utfører og verdiene de tilfører. Vi har et godt arbeidsmiljø og en uformell tone. Bli med?

Vi er med på å digitalisere prosesser i både privat og offentlig sektor, og sikrer kritisk infrastruktur. Sammen med andre toneangivende aktører, er vi blant annet med på å forebygge kriminalitet på nett.

Finner du ikke drømmejobben utlyst her, men mener at du har riktige kvalifikasjoner og ønsker å jobbe hos oss, er du selvfølgelig også velkommen til å kontakte oss.

Oversikt over ledige stillinger i Buypass:

 • Leder Innovasjon og Produktledelse

  Arbeidssted Oslo | Søknadsfrist: snarest 

  Bli med å ta Buypass til nye høyder. I denne rollen har du ansvaret for produkt- og tjenestestrategien i selskapet, og vil lede en avdeling bestående av 12 svært kompetente personer innen User Experience (UX), Product Managers og Product Owners.

  Her finner du hele stillingsbeskrivelsen samt kontaktinformasjon

 • Kundeservice konsulent - deltid

  Arbeidssted Gjøvik | Søknadsfrist: 31.10.21

  Ønsker du å kombinere studie med deltidsjobb i et veldig hyggelig miljø? Vi har ledig plass i vårt kundeservice team på Gjøvik, og søker en serviceinnstilt, utadvendt og effektiv medarbeider.

  Her finner du stillingsbeskrivelsen samt kontaktinformasjon

En utviklers hverdag

Få et innblikk i hvordan en av våre systemutviklere opplever å jobbe i Buypass. "Jobben min inkluderer stikkord som; mobil, digital-tv, backend, api'er, databaser, byggesystemer og ci. Hverdagen blir ikke den samme uten Visual Studio Code, Intellij IDEA - og mekanisk tastatur!" Les intervjuet

P1010636

En utvikler, en salgssjef og en produktsjef

Hvordan opplever de livet i Buypass egentlig? Lytt til historiene i vår Podcast.

Samarbeide med studenter fra NTNU Gjøvik

Hvert år lar vi studenter bryne seg på aktuelle problemstillinger innen fagfeltet informasjonssikkerhet. Vi tilrettelegger for både Master- og Bacheloroppgaver, med tett oppfølging fra våre fagansvarlige.

Se video fra to studentoppgaver 2019:
ID-verifisering på nett  |  Lotto via Google Home

id-verifisering

Kontakt oss gjerne

Lyst til å jobbe hos oss, eller har andre spørsmål? Send oss en melding.