Hjelp Betaling og penger

Overføre penger til Norsk Tipping spillerkonto

ID og betaling

Slik overfører du penger til din Norsk Tipping spillerkonto i appen Buypass ID og betaling:

1. Åpne ID og betaling og logg inn
  2. Velg Betaling nederst i menyen
  3. Velg Sett inn
  4. Tast inn beløpet du ønsker å overføre
  5. Følg veiledning som blir gitt

Min Side

Alternativt kan du bruke Min side for å overføre penger til din Norsk Tipping spillerkonto. Slik gjør du det:

1. Logg inn på Min Side
  2. Velg Overfør
  3. Velg til Spillerkonto
  4. Følg veiledning som blir gitt

Betale med giro

Du kan overføre penger til spillerkontoen din ved å betale en vanlig giro. Betal beløpet til kontonummer: 7050.05.57123. Husk å oppgi ditt personlige KID-nummer. Dette finner du slik:

1. Logg inn på Min Side
  2. Velg Konti i hovedmenyen. Under Norsk Tipping Spillerkonto finner du ditt KID-nummer (13 siffer). Pengene vil være tilgjengelig på din spillerkonto etter 1 – 3 virkedager.

Norsk Tipping

Du kan også overføre penger direkte hos Norsk Tipping etter at du har logget deg inn der.