Gå rett til innhold
Hjelp Buypass ID i mobil

Aktivere Buypass ID i mobil

Slik aktiverer du Buypass ID i mobil:

1. Gå til tjenesten du ønsker å logge inn på (eksempelvis: www.altinn.no, www.helsenorge.no, www.skatteetaten.no eller en annen tjeneste)
  2. Velg Buypass ID > Buypass ID på mobil med passord/SMS som pålogging
  3. Tast inn fødselsnummer (11 siffer) og klikk "Fortsett"
  4. Tast inn passordet du registrerte ved bestilling
  5. Tast inn aktiveringskoden fra brevet og følg veiledningen som blir gitt

Etter aktivering kan du bruke Buypass ID i mobil med passord og engangskode på SMS, eller i Buypass mobilapp (last ned Buypass ID fra App Store/Google Play).

Kontakt Kundeservice hvis du har spørsmål eller trenger hjelp.