Gå rett til innhold
Hjelp Buypass ID i mobil

Glemt passord ved aktivering

Har du glemt passordet ditt kan du opprette nytt ved hjelp av appen Buypass ID og betaling.

1. Last ned appen "Buypass ID" og aktiver APP. (Android iPhone)
  2. Gå til Min Side
  3. Velg "App" som innloggingsmetode, og fyll inn ditt fødselsnummer.
  4. Appen skal åpne seg automatisk på telefonen din. Hvis ikke, kan du åpne den manuelt. Godkjenn innloggingen ved å bruke PIN-koden du lagde i steg 1.
  5. Gå tilbake til nettsiden, og du skal være innlogget. Trykk "Endre" for å sette et nytt passord.