Gå rett til innhold
Hjelp Buypass ID i mobil

Blokkert PIN-kode

Har du tastet feil PIN-kode 3 ganger, vil PIN-koden i appen bli blokkert. Du må opprette ny PIN-kode for å kunne bruke appen igjen.

Slik gjør du det:

1. Åpne Buypass ID og betaling app / Buypass ID i mobil. Du får da beskjed om at profilen din er låst.
  2. Klikk på "Lås opp".eller velg "Buypass ID" fra hovedsiden i APP og "Fjern blokkering av ID"
  3. Bruk Bank IDBank ID i mobil eller Buypass ID i Mobil for å verifisere din identitet. Følg anvisningen på skjermen.

Kontakt Kundeservice dersom du ikke har mulighet til å bruke Bank ID eller Buypass ID i mobil.