Blokkert PIN-kode

Har du tastet feil PIN-kode 3 ganger, vil PIN-koden i appen bli blokkert. Du må opprette ny PIN-kode for å kunne bruke appen igjen.

Slik gjør du det:

1. Åpne Buypass ID og betaling app / Buypass ID i mobil. Du får da beskjed om at profilen din er låst.
  2. Klikk på "Opprett ny PIN-kode".
  3. Bruk Bank ID eller Bank ID i mobil for å verifisere din identitet. Følg anvisningen på skjermen.

Kontakt Kundeservice dersom du ikke har mulighet til å bruke Bank ID.

• Web-skjema eller e-post

Web-skjema eller e-post

Bruk kontaktskjema eller send epost til kundeservice@buypass.no

• Ring

Ring

Du når oss på
    telefonnummer 22 70 13 00

• Chat

Chat

Når vår chat er åpen finner du ikonet for å starte en samtale nede til høyre