Gå rett til innhold

Trygghet og sikkerhet for våre kunder med SSL fra Buypass

Eika Gruppen er finanskonsernet i Eika Alliansen, og eies av 75 lokalbanker i Norge. Gruppen leverer en komplett plattform for bankinfrastruktur, inkludert IT og betalingsformidling, samt et bredt spekter av finansprodukter.

eika_logo_Stor

Bank-/finanssektoren er av natur en utsatt sektor, og tillit hos kundene er ekstremt viktig. Eika Gruppen har valgt å sikre alle sine banker og nettbanker med SSL-sertifikater fra Buypass. Ved bruk av EV SSL-sertifikater som gir grønn adresselinje sørger Eika Gruppen for å gi kundene et tydelig signal allerede ved inngangen til bankenes nettsider på at de har kommet til riktig sted, og at informasjon kunden registrerer hos banken er kryptert. Muligheten for å kombinere multidomene-sertifikat og Wildcard har gitt Eika Gruppen en kosteffektiv og fleksibel løsning. Flere hoveddomener og et ubegrenset antall underdomener samles i ett SSL-sertifikat, og forenkler forvaltningen.

– For Eika Gruppen, som er en av Norges ledende bankkonstellasjoner, handler alt om trygghet og sikkerhet for våre kunder. Det er en stor fordel at Buypass er en totalleverandør av SSL-sertifikater med gode administrasjonsmuligheter. Når vi kan samle et nesten ubegrenset antall hoved- og underdomener i ett sertifikat gjør det jobben med å forvalte og fornye på tvers av mange tjenester og nettsteder veldig mye enklere for oss.

 Thorbjørn Danielsen, Leder IT Drift, Eika Gruppen AS