Gå rett til innhold
Nyheter fra Buypass

Buypass er medlem av CA Security Council (CASC)

CASC er en non-profit allianse som jobber aktivt med å ivareta sikkerheten på internett ved bruk av digitale sertifikater, da spesielt innenfor TLS-området. CASC inviterte tidligere i år europeiske CA-er til å bli medlemmer og etter å ha søkt har Buypass nå blitt tatt inn som medlem.

- Vi ser en økende tendens til svindel ved bruk av falske nettsider med enkle TLS-sertifikater. Bruk av TLS-sertifikater med identitetsinformasjon, vil kunne motvirke dette. Sammen med de andre medlemmene ønsker vi å bidra til å påvirke relevante aktører med informasjon og kunnskap for å sikre en trygg digital hverdag for folk flest, sier Mads Henriksveen, fagansvarlig for CA og eID i Buypass.

Buypass medlem av CASC

CASC består av ledende CA-er som utsteder TLS-sertifikater og skal fokusere på interessene til sluttbrukere og eiere av nettsteder.

- CA Security Council er glad for at Buypass har valgt å takke ja til å bli medlem.

Dette betyr at vi nå utvider alliansen med en ledende CA som kan gi oss et europeisk perspektiv på områder som er viktige for eiere av nettsteder og brukere av internett generelt, sier Kirk Hall, Director Policy & Compliance SSL i Entrust Datacard.