Nyheter fra Buypass

Cecilie Jenssen Tyldum til Buypass

Cecilie er ansatt som produkteier for spill med ansvar for ID og betalingsløsninger rettet mot virksomheter innen ansvarlig og regulert pengespill. Hun kommer fra stillingen som produkteier i Nets og har tidligere erfaring fra tilsvarende roller i PayEx og Mynt Betalingsterminaler.

- Jeg er kjempestolt av å være en del av Buypass-gjengen, og jeg gleder meg til å få mulighet til å dypdykke inn i et helt nytt produktområde og lære mye nytt. Med min bakgrunn innen IT, betaling og produktutvikling ønsker jeg å bidra til å utvikle Buypass videre, sier Cecilie.

- Nå gleder jeg meg veldig til å bli kjent med mine nye kollegaer. En dedikert gjeng som åpenbart trives godt i dette fagmiljøet, konstaterer hun.

Cecilie Jenssen Tyldum

Viktig rolle i strategisk satsing
Cecilie får en sentral rolle i Buypass sin sterke satsning mot aktører innen regulerte pengespill. Norsk Tipping er allerede stor kunde og nå står flere tilsvarende aktører for tur. Cecilie skal sørge for fremdrift og leveranser på tvers av alle teamene som bidrar i totalleveransen til disse kundene.

- Hennes lange og solide erfaring fra betaling og produktledelse av høyvolum- og høytilgjengelighetstjenester er svært viktig for oss i vårt arbeid rettet mot det ansvarlige og regulerte pengespillmarkedet, sier leder for innovasjon og produktledelse i Buypass, Vidar Holm. Cecilie har en positiv og løsningsorient stil, som passer veldig godt inn hos oss. Vi er veldig glade for å ha henne på plass, sier Vidar.

Cecilie Jenssen Tyldum har en bachelor i Datateknikk fra Høyskolen i Oslo (HiO) og påbygning i Internasjonal teknologiledelse fra HiO og Hariot-Watt University i Skottland.

Om Buypass AS
Buypass er en ledende totalleverandør av brukervennlige og sikre løsninger for elektronisk identifikasjon, elektronisk signatur og betaling. Virksomheten er definert som Samfunnskritisk Virksomhet innen området «Digital sikkerhet i sivil sektor».

Buypass er en kvalifisert tilbyder av tillitstjenester etter lov om elektroniske tillitstjenester (eIDAS-forordningen) og sertifisert etter ETSI EN 319 411-1/-2, ISO 9001, ISO/IEC 27001 og PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

For mer informasjon eller kommentarer:
Produkteier, Cecilie Jenssen Tyldum: cecilie.tyldum@buypass.no eller leder for innovasjon og produktledelse i Buypass, Vidar Holm: vidar.holm@buypass.no.