Gå rett til innhold
Nyheter fra Buypass

Ny kioskløsning gir kortere vaffel-kø og mer klingende mynt i klubbkassen

Kioskløsningen er utviklet for å gi idrettsklubber og andre arrangører av idrettsarrangement bedre kontroll på varer, inntekter og oppgjør. Betalingen går raskere og letter trykket både for funksjonæren som står i kassen og for de som skal rekke å kjøpe en pølse i pausen.

- Både små og store idrettsarrangement drives ofte av foreldre- og andre som gjør det på frivillig basis ved siden av jobb og familie. Ved å forenkle alt fra betaling i kafeen eller kiosken, til salg av inngangsbilletter, parkeringsbilletter og klubbeffekter på klubb-arrangementet, fjernes unødvendige tidstyver og gjør jobben lettere for alle, forklarer produktleder i Buypass, Alexander Dreyer Johnsen.

Alexander Dreyer Johnsen hos Buypass er svært godt fornøy med mulighetene som skapes gjennom integrasjonen av Fygi sin kioskløsning og Buypass sin betalingsløsning til idretten.

Kioskløsningen som sikrer enkel, trygg og effektiv betaling er resultat av et tett og godt samarbeid mellom Fygi Technologies, Norges Idrettsforbund (NIF) og Buypass. Den bygger på Idrettens betaling, som Buypass tidligere har utviklet for og sammen med NIF.

- Idrettens betaling er en utrolig fleksibel løsning og det er spennende å se at den benyttes i stadig flere idrettsrelaterte tjenester som kontingenter, medlemskap, lisens og nå også til pølse- og vaffelsalg, sier Dreyer Johnsen.

Skreddersydd for idrettens behov

Idrettens betaling inkluderer en kontoløsning som gir klubben full oversikt over inntekter og fakturering, og anledning til å fordele inntekten på egne kontoer. Pengene utbetales til klubbens bankkonto når klubben selv ønsker det.

- Ved å samle alt gjennom en trygg og sikker løsning som Idrettens betaling, sikrer klubben kontroll og oversikt, og ikke minst at alle innbetalinger havner rett i klubbkassen, forklarer Dreyer Johnsen.

Den nye kioskløsningen er tilgjengelig for alle idrettsklubber tilknyttet Norges Idrettsforbund (NIF). Det krever ikke noe utstyr for å ta løsningen i bruk, og en enkel og brukervennlig veiviser gjør det raskt og intuitivt å sette opp og komme i gang.

- Kundene bestemmer selv om de vil betale med kort eller Vipps, og viser sin digitale kvittering frem i kiosken som viser hva de har betalt for. På denne måten blir det også mye lettere for kasserer å holde styr på at klubb-kassen stemmer, avslutter Dreyer Johnsen.

Godt mottatt

Flere klubber har allerede testet løsningen. Dette sier de:

«Vi i Fjellhammer IL er veldig fornøyde med systemet til FYGI. Kø-problemene i kioskene våre i pausen har blitt mindre, og vi får inn flere kunder på kortere tid. Dette gjør hele opplevelsen av å være på kamp hos oss bedre!»
Eirik Hornnes Hybertsen, Sports og markedskoordinator, Fjellhammer IL

«Systemet fra FYGI gjorde at vi fikk redusert køen i pausa, da det alltid er veldig travelt i kiosken. Kapasiteten ble bedre, og vi fikk gode tilbakemeldinger fra både tilskuere og kioskvakter.»
Pål Tønnesen, kommersiell leder, Sarpsborg 08

«Vi testet ut systemet i vår halvårlige dorulldugnad. Her møter folk opp i hallen og gjør sine kjøp. Det var mellom 60% og 70% som benyttet seg av denne løsningen, og jeg kan anbefale denne nettbutikken til bruk for dugnadssalg.»
Ine Sponnich, økonomiansvarlig, Drammens Turnforening

Her kan du se demo av hvordan løsningen fungerer.

Les hva Computerworld skriver om løsningen