Gå rett til innhold
Nyheter fra Buypass

Nytt hovedkvarter - et bærekraftig veivalg

Når Buypass flytter sitt hovedkontor inn i det som omtales som Nydalens miljøfyrtårn, er selskapet først i Norge med kontorlokaler i et bygg med kun naturlig ventilasjon.

- Vi gleder oss veldig til å flytte inn i dette state-of-the-art høyhuset som har fått navnet Vertikalen, forteller administrerende direktør i Buypass, Gunnar Lindstøl.

- Vi lever av å sikre sensitive data og trygg friksjonsfri betaling. Så når vi skulle finne nye lokaler å vokse i, hva var vel da mer naturlig enn å velge lokaler som er bygget med tanke på å sikre omgivelsene, klimaet og naturen, spør Lindstøl.  

Avantor er byggherre for det nye signalbygget som er tegnet av Snøhetta. Bygget vil inneholde både boliger, kontor og servering på til sammen 10 000 kvm. Prosjektet tar i bruk nyskapende miljøteknologi og blir det første kombinasjonsbygget i Norge med naturlig klimatisering, og målet er null utslipp. 

- I Buypass er vi opptatt av vårt samfunnsansvar, og det å ta bærekraftige valg er en viktig del av det. Å flytte inn i et så klimaambisiøst bygg, gir oss en perfekt anledning til å øke vår felles bevissthet rundt hvilken innvirkning vi har på våre omgivelser. Allerede fra dag en i nye lokaler, vil vi begrense vårt klimafotavtrykk, forteller Lindstøl.  

ansatte-peker-mot-nydalen.jpg
Medarbeiderne gleder seg til å flytte inn i det innovative miljøbygget i Nydalen.

Buypass flytter inn så snart bygget er ferdig - etter planen i oktober.  

Les mer om Vertikalen