Gå rett til innhold
Nyheter fra Buypass

Skrur på HTTPS for 3200 domener på dagen med Buypass

Oslo, 22. april: Norske Digital Garden drifter tre datasentre i Oslo og over 100.000 domener. I dag utsteder de Buypass-sertifikater til 3200 domener og bringer dem automatisk over til den sikre HTTPS-standarden.

- Vi har aldri før hatt en så stor utstedelse av våre sertifikater på en gang. Dette er vi ganske spente over og ser helt klart konturene av fremtidens måte å sikre nettet på. Jeg håper dette kan være starten på noe større, sier Mads Henriksveen, fagansvarlig for sertifikater i Buypass.

Sikre hjemmesider med et enkelt klikk i kontrollpanelet

Digital Garden er en av Buypass sine langsiktige partnere. Med 20 års erfaring har de ca. 10 % av alle bedriftene i Norge som kunder via merkenavnene Uniweb.no og FastName.no. I flere år har de samarbeidet med Buypass for å få på plass en løsning for å sikre nettsider på en enkel og kostnadseffektiv måte. Automatisk installasjon av SSL gjør at alle kan få sikre hjemmesider med et enkelt klikk i kontrollpanelet.

Trygg netthandel med https
SSL-sertifikat gjør netthandel tryggere. Nå gjør Digital Garden og Buypass det enda enklere å sikre nettsider med https

- For å gjøre internett tryggere for så mange nettbrukere der ute som mulig, er vi avhengig av at alle nettsider går over på HTTPS-standarden. Vi er ikke helt der i dag, men med denne løsningen og partnere som Digital Garden kan utstedelsen av våre sertifikater skje i stadig større grad, og det bidrar til at vi kommer til å nå målet raskere, sier Mads Henriksveen.

Stian Andreassen, daglig leder i Digital Garden, legger til:

- Det er en stor fordel for kundene våre å få sikret hjemmesidene sine med SSL-sertifikat fra Buypass.  Det gjør at trafikk til og fra hjemmesidene krypteres og blir utilgjengelig for uvedkommende. Som en bonus rangerer hjemmesider med SSL bedre hos Google. Mangler du SSL vil enkelte nettlesere advare mot at nettsiden din ikke er trygg – og det er ikke særlig betryggende for kunder å se. Vi har valgt Buypass fordi de er den eneste norske leverandøren av SSL, og i tillegg anbefalt av norske sikkerhetsmyndigheter. Samarbeidet med Buypass har også gitt oss en tett integrasjon som kommer kundene våre til gode, sier Andreassen.

Les Computerworlds artikkel om saken

Les mer om Buypass SSL-sertifikat