Gå rett til innhold
Nyheter fra Buypass

Tre nye medarbeidere til Buypass

Med tre nye skarpe hoder på laget, går Buypass våren friskt i møte. Siavash Renani og Thomas Jahnsen er ansatt som henholdsvis løsningsarkitekt og senior systemutvikler. Magnus Wennberg er ansatt som plattform og devops ressurs.   

Nyansatte-buypass-magnus-siavash-thomas.jpg
De tre nye medarbeiderne har funnet seg vel til rette i Buypass. Fra venstre: Løsningsarkitekt Siavash Renani, plattform og devops ressurs Magnus Wennberg og senior systemutvikler, Thomas Jahnsen.

- I Buypass er det en positiv, hyggelig tone og kort avstand mellom leddene. Jeg liker den uformelle stemningen, forteller Thomas Jahnsen. Han inngår i teamet som utvikler nye og vedlikeholder eksisterende løsninger til betalingssystemene for Norsk Tipping og Norges Idrettsforbund.

Før Thomas kom til Buypass jobbet han i Computas med Python og React, og var på oppdrag hos Arkivverket. Han kan også vise til 15 år i Nordeca (nå en del av Visma Property Solution) hvor han var fullstack utvikler med kart, GIS, web-applikasjoner, Java, Spring Boot, PostgreSQL og AWS.


Lett å bli en del av miljøet

Siavash Renani kom fra konsulentbransjen og har tidligere jobbet i Kongsberg Digital i mange ulike prosjekter. Han har erfaring fra domener innen blant annet telekom, oljebransjen, statlige infrastrukturprosjekter og helsevesenet, hvor han har fått innsikt i hvordan autentisering og autorisering fungerer generelt.

- Nå ser jeg ser fram til å bruke mine erfaringer i arbeidet med å lage et sikkert og praktisk produkt hos Buypass. Jeg er imponert hvor lett det har vært å bli en del av miljøet i Buypass. Jeg har blitt så godt mottatt at jeg bare etter noen uker føler at jeg har jobbet hos Buypass i flere år, forteller den nye løsningsarkitekten.

- Vi er glade for å ha fått to så kompetente og hyggelige medarbeidere med på laget, og vi gleder oss til alt det morsomme vi skal lage sammen, sier Jørn Raastad, utviklingsdirektør i Buypass AS. 

Spennende å lære om Buypass’ løsninger

Magnus Wennberg kommer fra SopraSteria og har 10 års erfaring fra arbeid med drift og videreutvikling av plattformløsninger. Her har han utviklet ekspertise fra nettverk og sikkerhet til Linux-servere og applikasjonsdrift.

- Min nåværende lidenskap for kontainerteknologi reflekterer min generelle interesse for det nyeste innen teknologi. Nå skal jeg jobbe med drift, vedlikehold og videreutvikling av plattform og tjenestene som kjører på den. Dette er typisk støttesystemer som for eksempel logging og monitorering. Jeg kommer også til å ha et fokus på Linux og Kubernetes, forteller Magnus.

- Buypass leverer spennende løsninger, spesielt innen ID, autorisasjon og sikre løsninger. Dette ser jeg frem til å lære mer om, sier han.

- Vi er veldig fornøyde med hvor raskt Magnus har funnet seg til rette i teamet og allerede bidrar med sin kompetanse. Rett mann på rett plass, konstaterer hans leder, IT-direktør Ole Jacob Schjerven.