Gå rett til innhold

Velkommen til Buypodden. En podcast med fokus på informasjonssikkerhet


 

 
Buypodden-logo-image
 


 

Vi ønsker å spre kunnskap og løfte bevisstheten rundt informasjonssikkerhet både for bedrifter og befolkningen for øvrig. Dette gjør vi med utgangspunkt i temaer og tjenester som Buypass til daglig jobber med, og som bidrar til å skape trygghet i en digital verden.

I de ulike episodene inviterer vi både interne fagpersoner, og ressurser fra våre samarbeidspartnere. 

 

Podcast #1: Buypass og sikkerhet

Få innblikk i hva Buypass leverer og hvordan vi jobber. Last ned første episode her:

Åpne Podcast #1 i Spotify

 

Podcast #2: Det handler om tillit på nett

Vi snakker om viktigheten av digitale sertifikater, også kalt SSL/TLS-sertifikater

Hva må du som bedriftseier gjøre for å sørge for tillit til dine kunder. Hva må du som forbruker være bevisst på? Hvordan kan du vite at du er på ekte nettsider, og ikke såkalte phisingsider (falske sider).

Vi deler gode råd og forteller deg hvordan du kan ha en trygg digital hverdag.

Åpne Podcast #2 i Spotify

 

Podcast #3: Oktober er Nasjonal Sikkerhetsmåned

Vet du hvordan din virksomhet kan dra nytte av Nasjonal Sikkerhetsmåned, en dugnad i regi av NorSiS og deres samarbeidspartnere? Vi har invitert Peggy S. Heie fra NorSis i studio for å fortelle deg om alle muligheter og verktøy som ligger gratis tilgjengelig for virksomheter som ønsker å sette ekstra fokus på sikkerhet i oktober.

Åpne Podcast #3 i Spotify

 

Podcast #4: NIF (Norges Idrettsforbund) + Buypass = idrettsglede!

Det skal være attraktivt å være med i norsk idrett og idrettsgleden skal være for alle. For at dette skal kunne realiseres, må det leveres brukervennlige, sikre og effektive løsninger for klubber og medlemmer.

Det pågår nå et stort moderniseringsprosjekt, og i denne episoden kan du høre om hvordan vi samarbeider for å levere idrettens ID og betalingsløsning.

Åpne Podcast #4 i iTunes

 

Podcast #5: Alt starter med en sterk elektronisk ID

Nøkkelen til å løse helsesektorens sikkerhetsbehov og gi medarbeiderne en hverdag hvor tiden ikke brukes på å logge på tjenester, men å løse oppgaver.

Åpne Podcast #5 i Spotify

 

Podcast #6: Slik er det å jobbe i Buypass

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Buypass? Denne gangen presenterer vi fire ulike roller i selskapet. Hver og en beskriver eget ansvarsområde og innholdet i egen arbeidsdag.

Åpne Podcast #6 i Spotify

 

Podcast #7: Autentisering i ny drakt

FIDO2 bringer et paradigmeskifte inn i det regulerte ID-markedet. Frem til nå har kravet vært PKI i offentlig sektor. Ny europeisk forordning (eIDAS) åpner nye muligheter for sterk autentisering uten bruk av sertifikater og lokal programvare. Er passord som autentiseringsløsning snart historie? Hør hva våre eksperter sier.

Åpne Podcast # 7 i Spotify

 

Podcast #8: Digital sikkerhetskultur

I denne episoden snakker vi om digital sikkerhetskultur. Hvordan defineres dette, hva er en ideell sikkerhetskultur, og ikke minst hvordan kan vi engasjere og motivere ansatte i norske virksomheter til å ha en bevisst holdning knyttet til dette. Lytt til vår sikkerhetssjef – kanskje du kan ta med deg noen av rådene hans videre?

Åpne Podcast #8 i Spotify

 

Podcast #9: Annerledesåret

Året 2020 omtales ofte som «annerledesåret».
Vi tar et tilbakeblikk. Ser på hva som skjedde, hva husker vi mest, hvilke utfordringer sto vi ovenfor og hvor godt forberedt var vi? Roar Thon fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet er vår gjest.

Åpne Podcast #9 i Spotify

 

Ønsker å gi oss tilbakemelding vedrørende vår podcast? Send oss gjerne en e-post.