Passord på avveie... Hvordan kan ny teknologi bidrar til en sikker og passordfri hverdag? | Buypass AS

Passord på avveie... Hvordan kan ny teknologi bidrar til en sikker og passordfri hverdag?

Webinar 2. mars: 
Bruk av passord for pålogging i norske virksomheter skaper hodebry, og er en stor sikkerhetstrussel. Er du klar for en oppdatering på hva Buypass kan gjøre for en sikker og passordfri hverdag for dine ansatte? For de som har regulatoriske krav til pålogging, kan vi glede dere med at løsningen er godkjent av Nkom i henhold til eIDAS-forordningen.

Meld deg på

hero-id-autentisering-passordfritt-pc-mobil-v2@2x

Har du brukere som trenger tilgang til nettverksressurser og eksterne tjenester både via mobil og PC - og skal "parre" dette behov med enkelhet og regulatoriske sikkerhets krav?

Delta på gratis webinar der vi presenterer ny teknologi som sørger for enklere og sikrere tilgang til viktige tjenester. Dette er en helt ny autentiseringsløsning som vil bidra til å løse ett av de største samfunnsproblemene vi nå står ovenfor.

Trygve Daae og Martin Otterstad i Buypass
Trygve Daae og Martin Otterstad i Buypass er klar til å presentere deg for nye passordfrie løsninger for sikker pålogging.

Onsdag 2. mars kl 10:00 - 11:30

Passord på avveie er årsaken til 80 prosent av tilfellene der data kommer i hendene på uvedkommende, og en av årsakene kan være at opptil 51 prosent av passordene blir brukt til innlogging for mer enn én tjeneste. Ny teknologi gjør at du kan glemme passord for godt.

Med Buypass ID og autentiseringsløsninger som baserer seg på moderne teknologier som FIDO2, kan brukere benytte flere ID- bærere som for eksempel mobiltelefon, smartkort og Yubikey for å autentisere seg med en ID på høyeste sikkerhetsnivå. Som Qualified Trust Service Provider (QTSP) er vi det tillitsankeret virksomheten trenger for å etablere en autentiseringsløsning som fjerner brukernavn/passord og samtidig tilfredsstiller regulatoriske krav for sikker autentisering på eIDAS Betydelig eller Høy (eIDAS substantial /eIDAS High).

Vi gir deg et godt overblikk på hva løsningene innebærer og konkrete demonstrasjoner på hvordan teknologien tas i bruk.

Velkommen!

Påmelding