Glemt passord

Har du glemt passordet ditt kan du opprette nytt ved hjelp av appen Buypass ID og betaling.

1. Last ned appen "Buypass ID" og registrer en pin-kode. (Android iPhone)
  2. Gå til https://www.buypass.no og velg "Logg inn", deretter "Min Side"
  3. Velg "App" som innloggingsmetode, og fyll inn ditt fødselsnummer.
  4. Appen skal åpne seg automatisk på telefonen din. Hvis ikke, kan du åpne den manuelt. Godkjenn innloggingen ved å bruke PIN-koden du lagde i steg 1.
  5. Gå tilbake til nettsiden, og du skal være innlogget. Trykk "Brukerkonto" over personinfo. Her skal du nå se brukernavn og passord.
  6. Trykk "Endre" for å sette et nytt passord.