Gå rett til innhold
Hjelp Smartkort

Blokkert eller glemt PIN-kode på smartkort

Blokkert PIN-kode på smartkort kan åpnes med vår selvbetjening. For selvbetjening trenger du PUK-kode, Buypass ID i mobil eller Bank ID for å sette ny PIN-kode.

1. Sett det blokkerte smartkortet i kortleseren og gå til selvbetjening.
  2. Velg ønsket metode for å åpne PIN-kode og følg anvisning.

Selvbetjening krever installasjon av Javafri for å kunne kommunisere med kortet.

Har du ikke tilgang til PUK-kode, Buypass ID i mobil eller Bank ID, kontakt Kundeservice.

Dersom du sitter på en offline løsning og ikke får kontakt med vår selvbetjening kan du benytte en av disse alternativene: