Gå rett til innhold
Hjelp Smartkort

Smartkorttest for Windows

Opplever du problemer med smartkortløsningen kan du kjøre en smartkorttest (kun Windows). Programmet sjekker at smartkortet, kortleser og PC kommuniserer.

Last ned smartkorttest

Etter nedlasting og installasjon på din PC skal smartkorttesten starte automatisk. Hvis ikke, finner du programmet her:

1. Gå på Start-menyen
  2. Velg Programmer > Buypass > Smartkorttest

Hvis testen viser "Suksess" er alt i orden.  Får du en annen melding, trykk på knappen "Send Logg". Loggen sendes pr. e-post til: kundeservice@buypass.no.

Har du fortsatt problemer eller spørsmål, kontakt oss på telefon 22 70 13 00 så hjelper vi deg.