Gå rett til innhold
Nyheter fra Buypass

Buypass er Miljøfyrtårn-bedrift

- Miljøsertifiseringen øker bevisstheten og styrker kompetansen vår til å ta bærekraftige valg. Dessuten er dette et viktig kvalitetsstempel som kundene våre er opptatt av, sier administrerende direktør i Buypass, Gunnar Lindstøl. 

fyrtårn

Sertifiseringen er gjennomført med utgangspunkt i kontoret på Gjøvik, og nå står Oslo for tur. Godkjenningen som kom fra Stiftelsen Miljøfyrtårn tidligere denne uken, ble mottatt med jubel og feiret med is. 

- Vi har engasjerte medarbeidere som bryr seg om verden omkring og er opptatt av at vi som selskap tar samfunnsansvaret vårt på alvor, sier Lindstøl. Flere av reisene mellom kontorene i Nydalen og Gjøvik skjer i dag med tog, og den hybride kontorhverdagen har gjort det helt naturlig å ha mye møtevirksomhet via video. Forbedret rutine rundt avfallshåndtering er et annet eksempel på økt miljøbevissthet i hverdagen, forteller Lindstøl. 

Gjør tiltak som monner 

Men Buypass er også i gang med flere og mer omfattende tiltak i grønn retning. Tidligere denne måneden flyttet selskapet datasenteret i Oslo til nye og mer tilpassede lokaler og i oktober flytter hele hovedkontoret inn i et innovativt miljøbygg. 

– Datasenter og kontorlokaler er der vi har mulighet for å gjøre større reduksjon av vårt klimaavtrykk. Vårt nye hovedkontor blir i et av de aller mest bærekraftige nybyggene i landet. Her baseres det utelukkende på naturlig klimatisering, og målet er null utslipp, forklarer Lindstøl. 
 
Det 18 etasjer høye trebygget omtales som Nydalens Miljøfyrtårn. Det kunne ikke passet bedre for den nyslåtte Miljøfyrtårn-bedriften. 

 

Miljøfyrtårn-logo

Om Miljøfyrtårn  
Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy for sertifisering og miljøledelse, og Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Les mer: www.miljofyrtarn.no.