Gå rett til innhold
Nyheter fra Buypass

Forebygger kriminalitet på nett

Buypass er Norges eneste utsteder av internasjonalt godkjente TLS-sertifikater (digitale sikkerhetssertifikater). Vi gjør arbeidsplassen tryggere og forenkler identifisering og betaling på nett.

Buypass er definert som Samfunnskritisk Virksomhet innenfor området Digital Sikkerhet i sivil sektor og samtlige ansatte er med på å gjøre en forskjell hver eneste dag. Vår verdileveranse bidrar til at du kan være trygg og ha tillit til at dine personopplysninger ikke kommer på avveie.

Buypass-ansatte

Ny teknologi som forenkler arbeidet i helsesektoren

Gjennom innovative sikkerhetsløsninger bidrar Buypass til bærekraftig digitalisering for blant annet helsesektoren. Vi sikrer og signerer millioner av meldinger med våre ID-løsninger hvert år.  Vi er opptatt av åpne løsninger og bruk av standarder. Dette forenkler integrasjonen med kundens systemer og tilgjengeliggjør kompetanse, systemstøtte og tredjeparts teknologi fra et større økosystem.

Ett eksempel er at Buypass er ledende internasjonalt med å ta i bruk autentisering med FIDO-teknologi (Fast Identity Online). Dette muliggjør rask og sikker autentisering for helsearbeidere og apotekansatte som skal utføre samfunnskritiske funksjoner. Store aktører bak denne standarden er Microsoft, Apple, Amazon, Facebook og Google.

Stolthetsfølelse og arbeidsfellesskap

I Buypass har vi medarbeidere som er stolte av jobben sin og utfører den med stort engasjement. Vi har et positivt arbeidsfellesskap der tverrfaglig samarbeid er helt avgjørende for å lykkes. De som jobber hos oss sier at de opplever et faglig sterkt, dynamisk og hyggelig miljø med høye ambisjoner. Her jobber vi i team med dyktige og engasjerte medarbeidere og alle bidrar til å påvirke fremtidens eID, eSignatur og betalingsløsninger.

Er du nysgjerrig på hvem vi er og hvordan vi jobber?
«Tune in» på Buypodden, vår egen podcast med fokus på informasjonssikkerhet 
www.buypass.no/podcast eller les mer om oss her på nettsidene våre.