IT-konsulent i produksjonsavdelingen

Vi søker IT-konsulent til vår produksjonsavdeling på Gjøvik. En sjelden mulighet i et unikt kompetansemiljø innenfor informasjonssikkerhet!

Buypass er et norsk teknologiselskap etablert i 2001 og er leverandør av elektronisk ID, elektronisk signering og betalingsløsninger. Buypass er definert som samfunnskritisk virksomhet innenfor området digital sikkerhet i sivil sektor og er Norges eneste utsteder av godkjente TLS-sertifikater. Vi utgjør et unikt kompetansemiljø for utvikling av trygge og brukervennlige løsninger som må tilfredsstille myndighetenes krav til sikkerhet og kvalitet.

Din hverdag i Buypass:

Du vil inngå i et team med valideringsspesialister som har erfaring og kompetanse innenfor tjenesteområdet Tillitstjenester, som er strengt regulert. Teamet utfører viktig tjenesteproduksjon med vekt på kontrollprosesser (såkalte valideringer) i forbindelse med utstedelse av digitale sikkerhetssertifikater på høyeste tillitsnivå.

For at du skal bli trygg i din rolle som IT-konsulent med fokus på valideringsoppgaver, vil vi tilrettelegge for god opplæring internt. Dette er en viktig rolle og noen av arbeidsoppgavene vil omfatte:

  • Validering og utstedelse av digitale sikkerhetssertifikater på ulike tillitsnivåer
  • Ulike administrasjonsoppgaver innenfor tjenesteområdet
  • Brukerstedsadministrasjon inkludert roller, tilgangsstyring og oppfølging av kunder og partnere
  • Bidra som ressursperson under interne og eksterne revisjoner av tjenesteområdet
  • Bidra i test og vedlikehold av systemer knyttet til tjenesteområdet
  • Muligheten til å bidra i andre oppgaver ved behov og etter prioriteringer i teamet

Ønskede kvalifikasjoner:

Av utdannelse ser vi for oss at du har teknisk fagskole eller tilsvarende, gjerne en bachelor eller annen relevant erfaring innen IT.

Viktige egenskaper:

Som person er du nøyaktig, ansvarsfull, strukturert, løsningsorientert, kvalitetsbevisst og har interesse for digitale arbeidsprosesser.
Du samarbeider godt, evner å tilegne deg ny teknologi, er selvgående og står på når det trengs.

Hva kan Buypass tilby:

Buypass tilbyr gode forsikringsordninger, moderne lokaler, hjemmekontor-fleksibilitet, engasjerte kollegaer, utfordringer og faglig utvikling. En markedsmessig lønn med flere goder og fordeler.

I Buypass får du kolleger som er stolte av jobben sin og utfører den med stort engasjement. Vi ønsker deg velkommen inn i et arbeidsfellesskap der tverrfaglig samarbeid er helt avgjørende. Vi tilbyr deg et faglig sterkt, dynamisk og hyggelig miljø med høye ambisjoner. Du vil jobbe i team med dyktige og engasjerte medarbeidere og være med på å påvirke fremtidens eID, eSignatur og betalingsløsninger.

Vil du høre hvordan det er å være ansatt hos oss, lytt til Buypodden: https://www.buypass.no/podcast

Høres dette interessant ut?
Vi vurderer søknader fortløpende. Dette betyr at annonsen kan bli fjernet før søknadsfristen utløper dersom vi finner rett kandidat. Vi oppfordrer derfor alle som er interessert til å sende søknad i dag.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Produksjonssjef Kristian Slaaen, kristian.slaaen@buypass.no
Send din søknad med CV til kristian.slaaen@buypass.no